Nie wiem akurat, bo takim aspektom gry się nie przypatrywałam. Ale mozna tyle rzeczy tam ustawić, że głowa się kręci jak na sprężynie od klikania w różne okienka i opcje. Nie wykorzystuję nawet 10% możliwości wickeda
W wickedzie można ustawić relacje międzysimowe, oraz to, jak będzie reagował na propozycje bara-bara. Można więc zaaranżować coś na kształt smutku po utracie wianka. Ale na zbliżenie wbrew woli Sima czy Simki nie masz co liczyć, bo twój natarczywy Sim spotka się ze zdecydowaną odprawą. Czegoś takiego jak wymuszony seks wicked nie ma w swoich skryptach. Ale też nie znam pełnych "możliwości" bo nie mam wersji płatnej, tylko publiczną, bo Turbodriver dostał "pozwoleństwo" na tego rodzaju modyfikacje pod warunkiem, że nie będzie to jedynie wersja płatna, oraz nie będzie zakazanych prawem działań (pedofilia, gwałt, seks dorosłego z dzieckiem, zoofilia, etc) Dostaje w związku z tym wczesny dostęp do zmian w skryptach wprowadzanych przez twórców gry, tak jak Deaderpool z mc commanderem albo Werbeesu z UI Cheats Extension.
Mimo wcześniejszych oporow i zastrzeżeń polubiłam ten mod. Lubię podpatrywać jak przedsiębiorczo radzą sobie moje Simy w tym temacie (zachowania Simów spowodowane modem są czasami bardzo... nieoczekiwane). Poza tym jest dużo zachowań wynikających z nowych interakcji. Turbodriver i jego ekipa tworzą całkiem nowe animacje nie tylko związane z tematyką seksu, ale i innych zachowań. Bawi mnie nieodmiennie postać podglądacza - Toma Peepinga, którego moja energiczna Simka już kilka razy pobiła! Atakują go też psy i koty moich Simów, więc biedak obrywa na każdym kroku. Dziwne, że żeńskiego odpowiednika (podglądaczki) jakoś psy i koty nie atakują.
Jak już pisałam w innym temacie - jeśli już zakupisz Nisełko ten komputer i zainstalujesz grę, i będziesz zainteresowana tą modyfikacją, to mi przypomnij, że ci obiecałam pomóc.