Silvaborealis wita się :)
- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS
Silvaborealis wita się :)
Cześć,
Witam wszystkich serdecznie i bardzo cieszę się, że powstało to miejsce. Dobrze, że Was tutaj odnalazłam.
Gdy weszłam na poprzednie forum po dłuższej nieobecności, nie mogłam uwierzyć w obecną jego formę. Zniszczyli moje historie , nie dając nawet możliwości ich edycji.
Forum tworzą ludzie a nie bezduszne zasady.
- Witajcie !
Witam wszystkich serdecznie i bardzo cieszę się, że powstało to miejsce. Dobrze, że Was tutaj odnalazłam.
Gdy weszłam na poprzednie forum po dłuższej nieobecności, nie mogłam uwierzyć w obecną jego formę. Zniszczyli moje historie , nie dając nawet możliwości ich edycji.
Forum tworzą ludzie a nie bezduszne zasady.
- Witajcie !
- Agusiamal
- Administrator
- Origin ID: agusiamal
Witaj wśród swoich, Kasiu (nie pomyliłam się?) Tutaj nikt nie będzie cenzurował bo wszyscy mamy rozum i wiemy, co można napisać a co należałoby pominąć... Cieszę się, że jesteś z nami i życzę dobrej zabawy
P.S. Jako simowy weteran zostałaś oficjalnie zakwalifikowana do grupy zarejestrowanych użytkowników wobec czego zapraszam na główną stronę gdzie na dole mamy fajny czat, na którym gadamy o wszystkim i o niczym oraz publicznie rozmawiamy o stylu moderacji na "tamtym" forum
P.S. Jako simowy weteran zostałaś oficjalnie zakwalifikowana do grupy zarejestrowanych użytkowników wobec czego zapraszam na główną stronę gdzie na dole mamy fajny czat, na którym gadamy o wszystkim i o niczym oraz publicznie rozmawiamy o stylu moderacji na "tamtym" forum
Witaj witaj, serdecznie zapraszamy!
Życzę ci miłego spędzania czasu na forum wśród simomaniaków z humorem
Życzę ci miłego spędzania czasu na forum wśród simomaniaków z humorem
- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Witaj, fajnie że się tu zjawiłaś. Nawet nie wiedziałam że i Ciebie dotknęła ta ..czystka (?) na forum EA. No cóż, pojawił się ktoś, komu nagle zaczęły przeszkadzać fotki i historie które od bardzo długiego czasu były tam publikowane. W dodatku jest to odoba, która jak się okazało, kompletnie nie zna gry The Sims. Bardzo mi przykro że i Ciebie to dotknęło. W dodatku pewnie bez żadnego logicznego uzasadnienia.
Bardzo się cieszę, że dotarłaś tutaj do nas, gdzie nikomu nie będą przeszkadzały ani pikantne historyjki ani gołe torsy simów .
Więc pisz, wstawiaj fotki i baw się wspaniale
Bardzo się cieszę, że dotarłaś tutaj do nas, gdzie nikomu nie będą przeszkadzały ani pikantne historyjki ani gołe torsy simów .
Więc pisz, wstawiaj fotki i baw się wspaniale
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Superowo ,że tu jesteś Kasiu, stęskniłem sie za Twoim światem cyborgów i innych niesamowitości. Szkoda, że realne cyborgi bez mózgu dopadły się do Twojego świata w innym miejscu ale najważniejsze ,że nikt od tamtego bajzelu nie musi byc zależny a zatem czekam na Twoje dzieła tu ,publikuj na luzie ,uściskie wielkie! <3
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Bardzo sie Cieszę ze znalazłaś drogę tu do nas. Duża,nowa miotła EA wymiotła z forum wszystkich o wyzszym poziomie IQ niz ona sama i posiadajacych dodatkowo poczucie humoru, które jak wszystkim wiadomo miotły są pozbawione zupełnie. No cóz czego można wymagać od miotły.. Tępe narzędzie i tyle. Przyszedl rozkaz sprzątać to zamiata z zapałem.Pewnie dostanie za to premię - nowy pozłacany trzonek XD Rozgość sie Kasiu u nas tu sie nie zamiata
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS
Dzięki za ciepłe przyjęcie na forum
Hejka Kasiu
Po pierwsze bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś i życzę fajnej zabawy na forum.
Po drugie bardzo mi przykro, że nadgorliwiec wykasował Ci zdjęcia z historyjek. Mam nadzieję, że nie dotknął mojego idola- Mrocznego melancholika z gołą klatą.
Po pierwsze bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś i życzę fajnej zabawy na forum.
Po drugie bardzo mi przykro, że nadgorliwiec wykasował Ci zdjęcia z historyjek. Mam nadzieję, że nie dotknął mojego idola- Mrocznego melancholika z gołą klatą.
- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
Cześć, Imienniczko!
Pamiętam Twoje świetne historyjki i fajne foty dziwacznie ubranych Simów.
A Kubie zostały na forum moderatorki, Danuta i gofry-jednopostowcy.
A tak w ogóle to składam PROTEST bo okazuje się, że plugawy Diabeł jest całkowicie legalny... mogłam dać jaką gołą Simkę albo brzydkie słowo... Eeee, czuję się zlekceważona!
Pamiętam Twoje świetne historyjki i fajne foty dziwacznie ubranych Simów.
A Kubie zostały na forum moderatorki, Danuta i gofry-jednopostowcy.
A tak w ogóle to składam PROTEST bo okazuje się, że plugawy Diabeł jest całkowicie legalny... mogłam dać jaką gołą Simkę albo brzydkie słowo... Eeee, czuję się zlekceważona!
- Załączniki
-
Witaj Kasiu na pokładzie
Super, że dołączyłaś do nas Nie myśl o tym co było, ważne jest tu i teraz, więc baw się dobrze i głowa do góry
Super, że dołączyłaś do nas Nie myśl o tym co było, ważne jest tu i teraz, więc baw się dobrze i głowa do góry
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Serdecznie witam kolejną Kasię
Nie pozwól, by troski z przeszłości, zabrały Ci radość dnia dzisiejszego. Dołączając do naszego grona, zrobiłaś krok we właściwym kierunku
Z całego serca pozdrawiam i życzę dobrej zabawy oraz wielu powodów do
Nie pozwól, by troski z przeszłości, zabrały Ci radość dnia dzisiejszego. Dołączając do naszego grona, zrobiłaś krok we właściwym kierunku
Z całego serca pozdrawiam i życzę dobrej zabawy oraz wielu powodów do
Srdečně Tě zdravím Kasiu a přeji Ti hezkou zábavu
Witam serdecznie i życzę dobrej zabawy na forum