Pozy do Galerii

Pozy do Galerii, do CAS oraz do gry - niech Twoje Simy prezentują się niesamowicie!
Awatar użytkownika
kreatora
Satyryk
Satyryk
Posty: 406
Rejestracja: środa 04 kwie 2018, 13:49
Lokalizacja: Gdańsk
Origin ID: kreatora

Re: Pozy do Galerii

Post autor: kreatora » niedziela 30 wrz 2018, 19:24

Dzieki @Fredra :hearts/heavy-black-heart: na razie wciąż poprawiam swojego kota XD Juz byl siwo niebieskia teraz jest rudy z czarnym ale jednak musze mu te prazki zlikwidowac bo to nie tygrys . Unna rzecz ze mam starszne klopoty bo ta poza jak dotad ustawia mi sie na zdjeciu ale do Galerii sie to zdjecie nie chce zapisac. przeszlo trzydziesci razy probowalam i chała. Ale ze kot jeszcze w farbiarni , to moze poczekac :)
ORIGIN ID Kreatora

Awatar użytkownika
Fredra
Miłośnik zwierząt
Miłośnik zwierząt
Posty: 128
Rejestracja: środa 04 kwie 2018, 16:25
Lokalizacja: Gdańsk
Origin ID: granatoweszklo
Kontakt:

Post autor: Fredra » czwartek 04 paź 2018, 15:41

@kreatora Nie wiem o co chodzi i czemu tak się dzieje ale u mnie w bibliotece poza też w ogóle się nie pojawia. Jak klikam na aparacik podczas udostępniania do galerii to nie ma problemu ale w bibliotece ma pozę maxisową :cat_huh:
adsd.jpg

Awatar użytkownika
kreatora
Satyryk
Satyryk
Posty: 406
Rejestracja: środa 04 kwie 2018, 13:49
Lokalizacja: Gdańsk
Origin ID: kreatora

Post autor: kreatora » poniedziałek 08 paź 2018, 14:22

@Fredra
Własnie u mnie wystąpiło przedziwne zjawisko zapisany kot w bibliotece, kiedy zmienilam nazwe Traya zeby miec nowy do lajkowania - zawsze to robie- nagle zmienił fotkę po czterech dniach co odkryłam kiedy wywaliłam ten nowo utworzoony Tray i właczyłam stary i teraz jest na niej poza. Pobyt poza folderem gry przez pare dni to zrobił. Nie wiem za to czy jak do wyślę to nie zmieni się w Galerii na tą drugą XD
cats5.jpg
ORIGIN ID Kreatora

Awatar użytkownika
Fredra
Miłośnik zwierząt
Miłośnik zwierząt
Posty: 128
Rejestracja: środa 04 kwie 2018, 16:25
Lokalizacja: Gdańsk
Origin ID: granatoweszklo
Kontakt:

Post autor: Fredra » wtorek 09 paź 2018, 11:50

@kreatora lol, nigdy nie grzebałam w plikach tray więc nie wpadłabym na to, że może mieć takie działanie xD Ja zawsze się boję, że przy wysyłaniu pracy z biblioteki do galerii zmieni mi pozę więc każdorazowo do galerii wysyłam moje zwierzaki bezpośrednio z CAP. Nie ważne czy używam własnych póz czy innych

Trochę offtopowo. Po co zmieniasz nazwy plików tray? Rozumiem co czytam ale... nie rozumiem xD

Awatar użytkownika
kreatora
Satyryk
Satyryk
Posty: 406
Rejestracja: środa 04 kwie 2018, 13:49
Lokalizacja: Gdańsk
Origin ID: kreatora

Post autor: kreatora » wtorek 09 paź 2018, 16:27

@Fredra
W momencie zmiany nazwy Traya na Tray1 gra przestaje go zauwazać i po wlaczeniu generuje nowy pusty folder Tray.
Co to daje: Galeria ładuje sie jak burza. nie wiesza sie, moge spoko ogladnac i sprawdzic w obserwowanych co moi znajomi wysłali. Oblajkowac to i pobrac zeby im ułatwic zycie na start:)
A pobiera sie migiem wtedy, Nie musze tych pobranych od znajomych mozolnie wywalac z biblioteki potem po sztuce, bo wywalę wszystko hurtem deletując CAŁY ten folder do kosza.
Tak wiec po wizycie w Galerii wywalam ten nowy folder do kosza i moge ale nie musze znow zmienic nazwe tego starego Tray1 na Tray by gra go widziała. Jesli nie bede nic z niego potrzebowała tego dnia, to nie zmieniam i gra znow wygeneruje pusty nowy . Zmienie dopiero wtedy gdy stara biblioteka bedzie mi potrzebna, bo ta jest zaladowana na maksa i gra wczytuje sie wooolno a Galeria wcale sie czasem nie chce wczytywac.
Jak zmieniasz strone w Galerii to za kazdym razem Twoj komp na nowo wczytuje biblioteke , czyli Twoj folder Tray.. nie dziwota ze czasem strona Galerii sie zwiesi w procesie XD
ORIGIN ID Kreatora

ODPOWIEDZ

Wróć do „The Sims 4 Pozy”