Zgadij kto!
Zgadij kto!
Czy wyobrażałeś sobie kiedyś jakiegoś celebryte w simach. Zastanawiałeś się jak wyglądałby? Tu masz okazje się przekonac!
Mam nadzieje ze tego pana kazdy zna, chociaż by z gry o tron. Sama się niedawno dowiedziałam, że tam grał.
Mam nadzieje ze tego pana kazdy zna, chociaż by z gry o tron. Sama się niedawno dowiedziałam, że tam grał.
Toz to Jason Momoa jako Khal Drogo jako żyw! Wprawdzie nie lubie cecow, ale podobienstwo jest tutaj imponujace calkiem nice
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Whoopi Goldberg? A tak na marginesie - @El-żunia Elu - czy to są skiny tak realistyczne, czy fotomontaż? Mam kilka takich wwłaśnie realistycznych simów, ale tylko kilka, bo im więcej szczegółów skóry - tym więcej ważą - jedna ze skórek "waży" ok 80 mb! A mój zbiór cece ma już ok 12 GB, więc ten tego - muszę wybierać... Ostatnio nabrałam przekonania do biektórych włosów made by EA Ale oczu i makijażu made by EA nie przełknę.
tak, realistyczne skiny pluc obróbka graficzna. I tak, to Whoopi
To tak bez żadnych obróbek Dobrze, bijmy brawa!
Moze to będzie troche trudniejsz
Faktycznie trudniejsze, bo choć twarz wydaje mi się znajoma, to nie kojarzę kto to jest.
Pozostałych rozpoznałam bez problemu.
Fotka Khala Drogo jest fantastyczna!
Pozostałych rozpoznałam bez problemu.
Fotka Khala Drogo jest fantastyczna!
Ciekaawe odpowiedzi tu padają, no ale nie, nie Balcerowicz raczej nie pisze poczytnych horrorów.
Stephen King, smuteczek ze nikt nie zgdł ;/
no to teraz pani hop
Moze teraz sie uda
Dam podpowiedz. Słynna suknia z mięsa
Stephen King, smuteczek ze nikt nie zgdł ;/
no to teraz pani hop
Moze teraz sie uda
Dam podpowiedz. Słynna suknia z mięsa
\Tak Ale lepszy wróbel w garści niż Sparrow na dachu
Podobno się udało, ja tam nie wiem. Niie grzeje coś XD
Ale moze zgadniecie. Zgaduja!
Podobno się udało, ja tam nie wiem. Niie grzeje coś XD
Ale moze zgadniecie. Zgaduja!
Tak powiadają. Nie pierwszy raz to słysze Mowią też ze wygląda jak rysunek:D
Póki nikt nie zgadł, zdaje następną zgaduje.
Johnny Depp jako Jack Sparrow to tak charakterystyczna i kultowa postać, że chyba zawsze i wszędzie zostanie rozpoznany.
Na kolejnym zdjęciu, czyżby to był Demis Roussos. Akurat z nim się ta postać kojarzy, chociaż Demis rzadko pojawiał się w garniturach.
Najnowsza fotka to na pewno jest demoniczny Marilyn Manson.
Piękne prace prezentujesz. Tworzysz realistyczne postacie, wiernie naśladujące pierwowzór, a to jest sztuka nie lada. W dodatku obróbka graficzna jest na najwyższym poziomie. Wielka brawa dla Ciebie @El-żunia
Na kolejnym zdjęciu, czyżby to był Demis Roussos. Akurat z nim się ta postać kojarzy, chociaż Demis rzadko pojawiał się w garniturach.
Najnowsza fotka to na pewno jest demoniczny Marilyn Manson.
Piękne prace prezentujesz. Tworzysz realistyczne postacie, wiernie naśladujące pierwowzór, a to jest sztuka nie lada. W dodatku obróbka graficzna jest na najwyższym poziomie. Wielka brawa dla Ciebie @El-żunia