Ciekawe światy do TS3 - filmiki z youtube
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Ciekawe światy do TS3 - filmiki z youtube
Jak w temacie.
Większości z tych światów nie widziałam, bo chyba gra by mi padła od nadmiaru Pozostałam przy swoich ulubionych.
Z tych światów, które tu przedstawiam grałam jedynie w Pounawea oraz Praaven. Oba kiedyś przedstawiałam na dawnym oficjalnym forum TS3 a potem TS4
Pounawea to świat z klimatem Nowej Zelandii
Inny świat w podobnym klimacie, w którym nie grałam, ale o którym słyszałam same superlatywy - to Mayfield Springs
Większości z tych światów nie widziałam, bo chyba gra by mi padła od nadmiaru Pozostałam przy swoich ulubionych.
Z tych światów, które tu przedstawiam grałam jedynie w Pounawea oraz Praaven. Oba kiedyś przedstawiałam na dawnym oficjalnym forum TS3 a potem TS4
Pounawea to świat z klimatem Nowej Zelandii
Inny świat w podobnym klimacie, w którym nie grałam, ale o którym słyszałam same superlatywy - to Mayfield Springs
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
W katalogu Carmeli zauważyłam jeszcze światy z wielkimi miastami na wzór Nowego Jorku, Los Angeles czy Miami Beach, miasta w klimacie skandynawskim czy egzotyczne wyspy. A także bajkowe światy pełne wróżek, elfów i ... delfinów. Światy rodem z Hobbita jak i Harry Pottera. Jest także świat - pływający statek. Sami możecie to sprawdzić
Niestety - nie wszystkie linki działają - trzeba dokłądnie sprawdzać, bo czasami można coś znaleźć "na piechotę" na dawnej giełdzie wymiany TS3 czyli odpowiedniku czwórkowej galerii.
Niestety - nie wszystkie linki działają - trzeba dokłądnie sprawdzać, bo czasami można coś znaleźć "na piechotę" na dawnej giełdzie wymiany TS3 czyli odpowiedniku czwórkowej galerii.