Zapraszam na kolejną porcję fotek, wprawdzie jeszcze nie z podróży w odległe miejsca, tylko z wypadu do baru karaoke, gdzie towarzystwo postanowiło się nieco rozerwać, a następnie z restauracji gdzie zapadły decyzje o wyprawie do Kraju Kwitnącej Wiśni
Karaoke
Restauracja, spotkanie na najwyższym szczeblu - (niestety, nie pamiętam nicka twórcy tej pięknej restauracji)
Dziękuję za wizyty. Pozdrawiam serdecznie!
11 - Spotkanie na najwyższym szczeblu - restauracja i bar karaoke
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
No i prosze gdzie ich zawiało Tym razem wschodni kraniec świata a wraz z nim nowe przygody i to co Kropek świetnie rejestruje czyli nietuzinkowe minki w locie; Delsu chyba tam zobaczył kotlety z ropuch albo świerszcze w polewie z chrabąszczy w tym menu
Wyprawy wyprawami, ale co oni pili, że nawet odkręcony kieliszek wskazywałby na substancję raczej zastygłą, nic dziwnego, że ludków zemdliło po tym czymś, no chyba,że Kropeś w ciąży i się nie chwali. Rozumiem też, że Andree to nałogowy palacz bo pierwsze co zobaczył to fajka wodna i od razu popylił bąbelki puszczać, scena go przerosła i zapewne nawet nie zaczął a już kazano mu zejść. Cóż ma się ten talent muzyczny... Dels stara się nie kaleczyć śpiewu, ale podejrzewam, że tu bardziej głos Gabi ratuje sytuację. Nie wiem też o czym mogły rozmawiać Agusia i Cayrees, ale raczej temat do przyjemnych nie należał. Pytanie czy w tej restauracji nie mieli lepu na nietoperze ? Ja rozumiem muchę w zupie ale jak toto wleciało to większy bałagan będzie. Zastanawia mnie też, kto w tej restauracji jest schowany w kącik ( sim, czarne włosy, siedzi na fotelu) i coś knuje, czyżby Vimes ? Jesio małe pytanko, ta wytatuowana punkówa to Elizabet ?
Hezké a zábavné setkání s přáteli
V baru s karaoke se nikdo nenudil a potom si vybrali každý dobré jídlo ,výběr byl velký
Fotky pěkné
V baru s karaoke se nikdo nenudil a potom si vybrali každý dobré jídlo ,výběr byl velký
Fotky pěkné