Ten dom już chyba komentowałam ci na oficjalnym??? Nie chadzam tam, więc nie sprawdzę... Nie znaczy, że nie zaglądam czasami - gdy muszę...
Jest świetny, choć przyznam, że w realu takiego bym nie wybrała...
Widziałam dwa filmy, w których pokazano dom podobny do tego - też już chyba pisałam - jeden to Noc i ciemność Agathy Christie (odcinek serialu z panną Marple).
Drugi - to film z Colinem Firthem - "Samotny meżczyzna" Profesor żyjący w związku z innym mężczyzną, i jego samotność po śmierci partnera. Film ten wyreżyserował projektant Tom Ford - i na każdym kroku widać jego "oko" i rękę. Fim skądinąd świetny, za który C.F. mój ukochany Darcy - dostał Oskara! Tam też w jednej z "ról" występuje podobny do twojego dom. I pamiętam co myślałam oglądając film - świetne wnętrza, w których ja - żyjąca jednąnogą w 1920r - mogłabym mieszkać!.
Jednak pewnie nie umiałabym mieszkać w domu, w którym jest taki porządek

Podejmujesz się trudnych zadań DW. Wielkie brawa - i mam nadzieję, że będziesz tu publikować swoje prace systematycznie.
Dobrze by było abyś w swoim kąciku (na pewno go otrzymasz) - opublikował wszystko to, co stworzyłeś także do trójki.
Jedyne, co mi przeszkadza to sposób obróbki fotek. Wolałabym oglądać to w wersji takiej jak w grze. Jedno czy dwa zdjęcia możesz dla własnej satysfakcji obrobić w taki sposób, ale na dłuższą metę jest to bardzo męczące i drażniące.