@Alibali - o nie! Ja się nie zgadzam! Dlatego wymyśliłem taką formę historyjek, aby czytający miał zarówno przyjemność w oglądaniu, czytaniu i własnie odgadywaniu - skąd dany cytat pochodzi. Każdy przecież może sam spróbować swoich sił, bez przeglądania komentarzy innych. I proszę się nie wycofywać! A tak w ogóle to jestem pod dużym wrażeniem doskonalej pamięci, bez wspomagaczy. Ponadto z prawdziwą przyjemnością przeczytałem komentarze w formie opowiastek

@SimDels - dziękuję za miłe słowa i ... zachętę. Tak, tak własnie zachętę, bowiem po komentarzu Kreatory zwątpiłem, czy ma sens kontynuowanie tej formy opowieści, które w głównej mierze polegają na załączeniu sporej ilości fotek. Zrobię jednak tak, jak już pisałem, że będę zamieszczał mniejsze obrazki

@Ktosik - bardzo się cieszę z wizyty i miłego komentarza. Gratuluję również skojarzeń wielu fragmentów.
Teraz zaś powiem w sekrecie, że pozami zainteresowałem się ... po przeczytaniu na tym forum porad w dziale odnośnie póz właśnie. Skorzystałem też z linków tam zamieszczonych

Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich miłych Komentatorów