Cubes jest naprawdę fantastyczny!!! Bardzo ładnie skonstruowana bryła z różnymi uskokami, szalenie to lubię w nowoczesnych domach, a skoro to Cubes to musiały tam być te poukładane klocuszki.

Czarno-biała elewacja, świetnie dobrane okna, zieleń i fantazyjna fontanna przed domem, od razu przyciągają wzrok na ten elegancki dom. Wnętrza dosłownie "miodzio" , zachwycają nie tylko swoją kolorystyką, ale również bardzo przytulnym urządzeniem pomieszczeń. Każdy zakątek tego domu jest dopieszczony i ozdobiony rożnymi drobiazgami. W zasadzie trudno wyróżnić jakieś pomieszczenie, wszystkie są cudne! Bardzo spodobała mi się aranżacja kącika muzycznego i obydwu sypialni. Piękny projekt.
Prezentacja też świetna, ale gif ma swoje wady i zalety. Wygląda to ciekawie, lecz nie można delektować się obrazkiem, choć dałeś dość długi czas zmiany fotki. Niestety, przy gifach pogorszona jest również jakość zdjęć. Kiedyś sama z tym walczyłam, i nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Nie zrażaj się moją wypowiedzią, jeśli masz ochotę w taki sposób pokazywać domki, to super! Lubię oglądać Wasze prace w każdej formie, a najbardziej lubię zwiedzać je w grze, choć nie zawsze mam na to czas.