Ezoteryczna Przyjaźń (16+)

Masz ciekawą historię do opowiedzenia? Film do pokazania? To jest miejsce właśnie dla ciebie! Gracze wszystkich odsłon The Sims łączmy się!
Awatar użytkownika
Dimond
Roznosiciel kawy
Origin ID: Dimond3D
Kontakt:

Ezoteryczna Przyjaźń (16+)

Post autor: Dimond » niedziela 18 maja 2025, 19:45

Chciałbym podzielić się jednym z seriali, który zacząłem kręcić prawie 15 lat temu, a do którego po latach powróciłem. Obecnie dogrywam ostatnie sceny do finałowego odcinka.
Mam z tym projektem mnóstwo miłych wspomnień i naprawdę wiele się nauczyłem podczas pracy nad nim.

To serial z gatunku horroru, więc nie polecałbym go najmłodszym widzom. Choć nie epatuje nachalną przemocą, czerpie silne inspiracje z gry Silent Hill, dlatego nie każdemu może przypaść do gustu. Niemniej będzie mi bardzo miło, jeśli ktoś zechce się z nim zapoznać 🥰 Szczególnie polecam najnowsze odcinki, z których jestem naprawdę zadowolony.

Ostatnio zmieniony sobota 31 maja 2025, 16:21 przez Dimond, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Post autor: Kamelia » poniedziałek 19 maja 2025, 19:54

obejrzałam obecnie 2 odcinki i jestem pod dużym wrażeniem. Scenografia, dźwięk, olbrzymia ilość pracy. Jak rozumiem każda lokacja jest specjalnie zrobiona pod potrzeby scenariusza ?
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
Dimond
Roznosiciel kawy
Origin ID: Dimond3D
Kontakt:

Post autor: Dimond » sobota 31 maja 2025, 16:19

Po kilku miesiącach pracy nad naprawdę wymagającym odcinkiem, wreszcie mogę pochwalić się jego ukończeniem 🥰 Wszystkich chętnych oczywiście zapraszam (link do odcinka w pierwszym poście).

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Historie Z Życia Wzięte”