Kącik urodzinowy!
- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Re: Kącik urodzinowy!
@Katel najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin
- Katel
- Budowniczy
- Origin ID: Katel
Kochani, bardzo dziękuję za pamięć i wszystkie życzenia
W przerwach między budową a budową bawię się tak: https://www.wattpad.com/user/Kami-Kate
@Katel - wprawdzie mocno spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Kropesiu Chciałam Ci złożyć życzenia, jak siostrze, bo tak właśnie Cie traktuję.
Przede wszystkim życzę Ci obyś zawsze była zdrowa, pełna pozytywnej energii i witalności. Niech Ci się szczęści w życiu i abyś każdego dnia na nowo zachwycała się nim, niepowtarzalnym i jedynym; miłością, wszechobecną i cierpliwą, przyjaźnią, niezniszczalną i cichą, i uśmiechała się do siebie i świata.
Przede wszystkim życzę Ci obyś zawsze była zdrowa, pełna pozytywnej energii i witalności. Niech Ci się szczęści w życiu i abyś każdego dnia na nowo zachwycała się nim, niepowtarzalnym i jedynym; miłością, wszechobecną i cierpliwą, przyjaźnią, niezniszczalną i cichą, i uśmiechała się do siebie i świata.
@Kropka - Wszystkiego najlepszego Kropeczko, niech ten dzień będzie wyjątkowy i niech przyniesie Ci radość, szczęście i zdrowie.
100 LAT !
100 LAT !
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kropesiu! Wszystkiego dobrego i Simowego też! Sto latek w zdrowiu i pogodzie ducha wraz z twoim zwierzyńcem
I choć jesień za oknem, szaro i buro, posyłam ci kwiatka, Ba - nie jednego, ale całe pole!
I jeszcze piękną różę dołożę, bo kocham róże!
I choć jesień za oknem, szaro i buro, posyłam ci kwiatka, Ba - nie jednego, ale całe pole!
I jeszcze piękną różę dołożę, bo kocham róże!
No to wszystkiego najlepszego Aguś na tą 18 -nastkę
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
@Kropka, @Agusiamal - Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, dużo radości i uśmiechu na co dzień, zdrówka oraz wszystkiego, czego sobie tylko zapragniecie.
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Bezimienni, legendarni –
- Agusiamal
- Administrator
- Origin ID: agusiamal
@Alibali @bobas52 @Ktosik @kreatora @Percival159
Bardzo, bardzo dziękuję za pamięć i cudowne życzenia
Ja ze swojej strony życzę wszystkim użytkownikom forum wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń
Trzymajcie się cieplutko
Bardzo, bardzo dziękuję za pamięć i cudowne życzenia
Ja ze swojej strony życzę wszystkim użytkownikom forum wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń
Trzymajcie się cieplutko
Temat poświęcony urodzinom, nie Świętom, ale... Święta to też urodziny Jezusa, więc się liczą!
Zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia; naładowania baterii, pamiętnych spotkań w gronie bliskich osób, frykasów i samych miłych niespodzianek pod drzewkiem! W Nowym Roku — jeszcze więcej pomysłów, inspiracji i ich realizacji.
Trzymajcie się, Simaniacy!
Frisska (posypię troszkę brokatu, a co!)
Zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia; naładowania baterii, pamiętnych spotkań w gronie bliskich osób, frykasów i samych miłych niespodzianek pod drzewkiem! W Nowym Roku — jeszcze więcej pomysłów, inspiracji i ich realizacji.
Trzymajcie się, Simaniacy!
Frisska (posypię troszkę brokatu, a co!)
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
@Frisska dziękuję i wzajemnie, zdrowych i pięknych Świąt Bożego Narodzenia.
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Pięknego drugiego dnia świąt, bo już jeden mamy za sobą! Oby wszyscy doczekali Nowego Roku w zdrowiu i pogodzie ducha, bo to nie jest wcale tak oczywista sprawa, patrząc zwłaszcza na to, co się ostatnio w mojej rodzinie wyprawia! Nic, tylko wieńce szykuję