Rany, Miszka - jaki świat jest cudny! Piękna roślinność, śliczne drzewa, krzewy, kwiaty, kwiaty domowe - bardzo realistycznie przedstawione w sklepie i w domu (monstera i skrzydłokwiat cudne!) I ile różnych rupieci kuchennych i domowych - tzw cluttersów. Nawet czajnik na kuchence jest! W łazience zaś pralka (a nie w kolejnym dodatku!) Pewnie i odkurzacz jest gdzieś schowany

Ale za tym to już tęsknić nie będę - wystarczająco mi ten system kurzu nerwów napsuł!
Świat chyba nie będzie duży, ale nic to. Zauważyłam tory - może jako dekoracja, a może ... Może w kolejnej aktualce dojdzie dworzec i wsiadanie do pociągu. Ale gdzie nim pojechać? Na sąsiednią parcelę? Wczytywania parcel chyba nie będzie skoro to otwarty świat! Zachwyciło mnie tyle rzeczy (oprócz ludków i ich ubrań!), że trudno się skupić! Słodkie maluszki, realistyczna różnica wieku, suwak wzrostu (wreszcie doczekałam się), I te zróżnicowane siadanie na kanapie - jeden Paraludek siedzi na bocznej ściance kanapy, drugi z nogami podwiniętymi, trzeci podparł ręką brodę... Dziadzio na fotelu w skupieniu, dziewczynka na kanapie z nogami na oparciu.... No, cudnie! Nawet chyba już narzekać na te Paraludki przestanę
Dobrze aby podali wymagania komputera dla tej gry. Może uskładam choć na nowy procesor do grudnia

To z myślą o tej ilości obiektów w samej podstawce gry! Bo aż trudno uwierzyć, że tyle kontentu dostaniemy!