Wow, to jsem já ? lub w rodzimej gwarze :niy szczimia, rychtig fajno frela, można powiedzieć, że gańby ni robi.
Powiem szczerze, że bez wcześniejszej podpowiedzi miałabym spory problem z rozpoznaniem, kogo przedstawia powyższa modelka. Jedyną wskazówką, która może by mnie naprowadziła, to koloryt ubrań. Znasz moje zamiłowanie do czerni, bieli i szarości.
Od wczesnych młodzieńczych lat próbowałam usilnie osiągnąć taką figurę jaką ma simowa Bobi ... aż wreszcie zaakceptowałam siebie, taką jaka jestem

i przestałam walczyć z wiatrakami.
Zdaję sobie sprawę, że stworzenie takiej sesji wiąże się z ogromem poświęconego czasu i pracy, i choćby za to należą Ci się wielkie

Samej nie chciałoby mi się wyszukiwać tych wszystkich ubrań, póz, włosów, teł. Wychodzi na to, że faktycznie trzeba to lubić. Bo tylko taka praca, która sprawia nam radość - jest satysfakcjonująca.
Powracając do mojego avka.
Najbardziej z przedstawionych wcześniejszych propozycji prawie zgodny z oryginałem jest
Delsik w ubraniach wybitnych kreatorów mody. Który sam uznał, że dzięki tej sesji wydatnie podniósł mu się poziom narcyzmu

.
U
Alicji dobrałaś super fryzurkę. Ze strojów podoba mi się stylowa piżamka oraz ubranie na ciepło i zimno.
Vimes w "futerku" robi wrażenie

. Przy czym najbardziej polubiłam go w wersji imprezowej ( możliwe, że zadziałało zestawienie kolorystyczne

)
Aericia, z burzą rudych włosów wygląda super sexi zwłaszcza w codziennej stylówce, imprezowej oraz letniej.
Marvi, urzekła mnie w nocnej stylizacji oraz codziennej, ale bez tej obroży na szyi.
W związku z powyższym nasuwa mi się pytanie - czy zamierzasz się przebranżowić ?
P.S A tak przy okazji podoba mi się wystrój sypialni