Dzięki wielkie

!
@M3lcik Niesamowite co piszesz

Tzn ta pamięć simów jest rzeczywiście wyjątkową (i zakładam, że przypadkową dla twórców, nie planowaną do końca) cechą tej gry, zapisujemy ludziki wraz z relacjami choć oficjalnie tego nie widać po pobraniu w menu ale ,że sokiem ja potraktował itd ? "O

Tez mi sie czasem zdarzytło, że kogos nie lubił ale trwało to zabawnie krótko

Dzieki!
@Ktosik dzięki serdeczne, czasem staram się odbiec ale tak to już jest, że nawet jak coś nie powstało z prztsłowiowego "żebra Delsa" to i tak w naszych pracach przenika niekiedy mocno podobne w pracach indywidualne podejście i gust. Innemynsłowy wiem, że ludziki produkuje podobne choć na serio nie koniecznie to jest zamioerzone

Dzięki serdeczne! @
@krulih2 dziękiogromniaste! Aterbowie to rasa humanoidalnych stworzeń w zamyśle, pojawili sie w delsowym komiksie ale chciałbym kiedys poświęcić im nieco więcej miejsca bo od dawna mam pewien pomysł na dziwna historyję, która może kiedyś zrealizuje mam nadzieję

a Delsiątko a jakże bywa czasem wkurzone

Nowa wersja włąściwie dwie ostatnie wersje byc może z powodu nadmiaru umiejętności mają nieco zabawne zachowanie - od czasu do czasu portafią spojrzeć "wilkiem" na przechodzącego sima obok ale po chwili płentują to śmiechem i znów kochają wszystkich wokół
@Silvaborealis oj nie cierpię tego gryzienia

Dzięki Kasiu, u mnie na dzień dobry zawsze eowski vladek wylatuje z gry ale najwazniejsze, że da sie z wampira wykrzesac czarodzieja najlepiej z mc modem coby sie za mocno nie męczyć i nie tracic czasu na takie "głupstwa" jak sikanie ,spanie czy jedzenie zamiast nauki

dzięki ogromniaszcze!
@kreatora Dzięki Elu :0 No fajnie można się tymi wampirkami bawić ja osobiście nie lubię zabawy typowymi wampirami więc pewnie jeszcze spróbuje takich "czarodziejów" potworzyc kiedys "
@bobas52 A to, że chodziaz to fakt

w sumie ostatecznie nie przeszkadza mi w czwórce to, że biegac można po mniejszym terenie (powiększonym na szczęście wraz z drugim dodatkiem) bo i tak zawsze warto połazić ludzikiem grając miast siedziec w chałupie zwłaszcza jeśli growemu twócy ludzika nie chce się tracic czasu na rzeczy takie jak siadanie na kibelku czy jedzenie .(simem)

dzięki!
Marco Vanilla
To nowa postać wydłubana w taz międzyczasie

Domyślnie sportowiec, bokser lub koszykarz ,którego zamieszkałem w Melcity czyli przebudowanym Newcrest o czym więcej szkrabne w inszym temacie w swoim czasie. Ludzi ma wszystkie umiejętności rozwinięte na max (niech żyje Mc mod) i nie miał w grze żadnych relacji więc ma czysta kartę (wiadomo, że gra w przedziwny sposób pamięta relacje simów).
DOWNLOAD (Galeria)
DOWNLOAD (SDW)