Jak w temacie, używam CC i kilku modów, jednak do ostatniej aktualizacji nie stanowiło to problemu... obecnie simowie nie moga siedzieć przy żadnym krześle z CC w mojej grze. Przypuszczam, że tak nie powinno być. Usunęłam folder the sims i pozwoliłam mu się wygenerować na nowo, włożyłam tylko z powrotem CC i moje sejwy - nie pomogło. Zrobiłam eksperyment, problem dotyczy absolutnie wszystkich krzeseł z CC, które wcześniej latami działały normalnie. Wyłączyłam mody skryptowe i wyjęłam te bardziej wpływające na grę chwilowo na pulpit, więc to raczej nie ich wina. Skończyły mi się pomysły, może ktoś z Was miał podobny problem?
Błagam o pomoc...
Moi simowie nie mogą siedzieć na krzesłach (naprawdę!)
-
- Roznosiciel kawy
- Origin ID: LINKA_FINKA
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Czasami aktualizacja wprowadza bardzo duże zmiany (swojego czasu nawet podniesienie wymagań gry więc i zmiany w grafice).Takie zmiany sporadycznie mogą powodować problemy także z CC a w ostatnim czasie doszły łóżka piętrowe czyli nowe interakcje z pozycjami w grze więc możliwe że jest jakiś zgrzyt z rzeczami których używasz. Jeśli są to aktywni twórcy CC to najpewniej niebawem krzesełka będą w nowszej wersji (jeśli faktycznie "gryzą się" z ostatnimi zmianami). Osobiście mało używam CC ale kiedyś (fakt że tylko jeden raz) miałem problem z CC. Jeśli to krzesełka różnych twórców to ewentualnie sprawdź czy jakieś pojedyncze działają, być może ma znaczenie data wykonania danego CC lub to czy opiera się na nowym meshubczy bardziej rekolorze.
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@unpopular-simmer
Krzesla CC padły po oosatniej aktualizacji. Wszystkie. Niestety trzeba czakać az ich tworcy wyprodukuja nowe modele.
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Ni ... ad-message
Krzesla CC padły po oosatniej aktualizacji. Wszystkie. Niestety trzeba czakać az ich tworcy wyprodukuja nowe modele.
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Ni ... ad-message
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ