Ostatnio moja gra mnie bardzo denerwuje mianowicie mam wrażenie, że mam inną wersję the sims 4 niz inni

1. Nie pojawiają się festiwale - ŻADNE. A juz o tych związanych porami roku nie wspomnę. Moze ja cos zle robię???gdzie one się pojawiają?
2. Pralki i suszarki notorycznie muszę kupować nowe bo po kilku praniach albo nie ma opcji "odlóz pranie" albo "wloz do pralki" mimo ze pralka jest pusta.

3. Po dłuższej grze simowie sąsiedzi stają się nieśmiertelni. Np. Opiekunka seniorka małych dzieci moich Simow przychodziła jeszcze do ich wnuków

4. Po zainstalowaniu wystroju marzen simowie potrafią wyrwać się ze snu i zaginąć przez cały dom zeby obejrzeć stoliczek, doniczki, albo kij wie co bo akurat sa w stylu, który oni lubią. Przy czym nie ma to żadnej ikonki aktywności po prostu przerywa dana czynnosc zeby pójść zobaczyć mebel

5. Jako architekt wnętrz nie mogę wykonać zlecenia "dodaj piętro" bo na parceli klienta wiecznie mam napisane, że mogę wykonywać prace tylko na danym piętrze

Moze mi ktoś powiedziec jak wykorzystywać cale możliwości gry? Bo moze ja cos zle robię albo nie umiem w to grać