Prysznic w bieliznie
-
- Roznosiciel kawy
Prysznic w bieliznie
Czy ktoś z was miał taki bład grze że Simowie biorą prysznic w bieliźnie (z podstawy) Zauważyłam to jakiś czas temu i nie wiem jak to naprawić,naprawiam grę instalowałam i zainstalowałam ponownie nic się nie zmieniło a gdy włączę nowy zapis problem znika ale gdy weszłam do cas wróciła, z modów mam mc comand center mod na zagraniczne imiona i mod na więcej kolumn i jakiś czas miałam mod na zdjęcie cenzury i wicked whism ale już je usunełam,czy ktoś wie jak to naprawić?
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Wicked whims i zdjęcie cenzury bue są winne temu, że twój sim kąpie się w bieliźnie. Ten błąd może powodować błędnie wykonana skórka makijaż lub nawet włosy. Wyjmij wszystko z folderu Mods, usuń pliki cache z gry, które mają to do siebie, że pamiętają poprzedni wygląd Sima i nawet jeśli już nie masz cece, to plik local.thum.cache będzie pamiętał, że Sim poprzednio wyglądał inaczej.
Jest sposób na pozbycie się ubrania pod prysznicem za pomocą mc commandera. Gdy twój Sim znajdzie się w wannie lub pod prysznicem (ale lepiej w wannie) - musisz mu "zdjąć" w tym momencie tę bieliznę odpowiednim poleceniem. Muszę odpalić grę to sprawdzę jakim
Jest sposób na pozbycie się ubrania pod prysznicem za pomocą mc commandera. Gdy twój Sim znajdzie się w wannie lub pod prysznicem (ale lepiej w wannie) - musisz mu "zdjąć" w tym momencie tę bieliznę odpowiednim poleceniem. Muszę odpalić grę to sprawdzę jakim