Mam ekranik w górnym prawym rogu monitora (ekranu gry), który mnie strasznie wkurza. Nie ma go w CAS ani gdy wcisnę tab, ale jest cały czas podczas rozgrywki. Nie mogę zrobić fotek inaczej niż przez print screen i tab
Moja historyjka utknęła! Ktoś coś poradzi?
Co zrobić z tym ekranikiem!
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Trzeba wejść w "menu", potem w "opcje gry", a na koniec w "samouczek i porady" i w "samouczku jest opcja: "Włącz ikonę centrum pomocy i legendę sterowania". Tę opcję trzeba wyłączyć, żeby pozbyć się ekraniku czyli legendy sterowania. Jednocześnie wyłączymy ikonę samouczka w prawym górnym rogu, ale inaczej się nie da.
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Dzięki! Bo nie mogłam zrobić fotek do historyjki, przez ten wkurzający ekranik!
Dziś wpadłam na pomysł, by spróbować naprawić grę - no i "naprawiłam"!
Po uruchomieniu okazało się, że mam ją, ale w j. angielskim. A ekran jak był, tak jest!
Pomogła mi Marvicz - i wybrnęłam z tej kałąbani! A półdnia dziś zmarnowałam na znalezienie wyjśćia! Nawet apkę odinstalowałam i zainstalowałam ponownie.
W osobnym temacie problemów z grą napiszę post z tą poradą, bo może komuś jeszce się cóś takiego przytrafi!
Dzięki Perci raz jeszcze! Marvi też na to wpadła, i wyłączyłam wreszcie to dziadostwo!
Dziś wpadłam na pomysł, by spróbować naprawić grę - no i "naprawiłam"!

Po uruchomieniu okazało się, że mam ją, ale w j. angielskim. A ekran jak był, tak jest!
Pomogła mi Marvicz - i wybrnęłam z tej kałąbani! A półdnia dziś zmarnowałam na znalezienie wyjśćia! Nawet apkę odinstalowałam i zainstalowałam ponownie.
W osobnym temacie problemów z grą napiszę post z tą poradą, bo może komuś jeszce się cóś takiego przytrafi!
Dzięki Perci raz jeszcze! Marvi też na to wpadła, i wyłączyłam wreszcie to dziadostwo!