@Aericia
Wywalaj często plik localthumbcache.package mozesz praktycznie wywalac co trzy, dwie rogrywki - ja tak robię - tam sie zapisuja błedy gry. Zapisuj zawsze opcja "zapisz jako .." z kolejnym nummerkiem i zostawiaj tylko dwa ostatnie sejfy danej gry - dwa, bo gdyby cos sie schrzanilo to masz opcje wrocić do poprzeniego. W ten sposob nie nadpisujesz czesci sejfów na sobie.
No i nie masz kupy Giga w sejfach bo EA zachowuje 5 starych zapisów, kadej rownoleglej rozgrywki cholera wie po co. Wiec jak masz trzy sejfy kazdy z inna rodzina do wyboru do grania to mozesz sobie wyobrazic ile tam jest napchane plikow.
Jakbys jeszcze nie wiedziala jak usuwac stare sejfy - pewnie wiesz - ale moze ktos kto tu zajrzy nie bedzie wiedzial - to po zapisaniu gry opcją "zapisz jako" znow klikasz na opcje zapisz jako, jabys chciala zapisac ale juz nic nie zapisujesz tylko wyszukujesz stary sejf tej rozgrywki po obrazku i numerku i likwidujesz ten stary sejf klikajac X w prawym gornym rogu obrazka. W ten sposob zawsze masz tylko dwa sejfy danej rozgrywki.
Wystarczają dwa spoko a jak ktoś jest super ostrozny to trzeci juz NA PEWNO wystarczy
Teoretycznie w Czwórkowym sejfie przy zapisywaniu opcja "zapisz i wyjdź" tworza sie z automatu nastepne pliki zapisu niby niezalezne od poprzedniego zapisu, ale praktycznie wiekszosc z nich to pliki nadpisane jedne na drugich. No i dopiero kiedytam sie nazbiera 5 zapasowych sejfow EA usuwa ostatni. Idiotyzm
Mozesz tez czesto wywalac plik Events - taki z kólkiem zębatym - tam sa te cholerne zbiórki i wyglada na to, ze ten plik czesto sie psuje. Odtwarzanie plikow nic gry nie boli a jest zabiegiem wrecz higienicznym. Praktycznie mozesz zostawic w folderze tylko saves, Tray, mods, TryDeleteFiles i wywalic reszte - gra te reszte odtworzy po wlaczeniu. To praktycznie jest jak reset folderu. Ja zostawiam jeszcze Custom Music , User Settings - i UserData.lock a reszte wywalam jak tylko gra zaczyna mi sie kopać. Ta gra jest tak pelna opcji zbugowania sie ze trzeba sie ratowac. Teoretycznie skrypty w folderze instalacyjnym gry są OK , a praktycznie w trakcie gry ich odpowiedniki jak te Events czy Options w folderze gry sie buguja z lekka i w efekcie simka nie idzie na zbiorke. No ale EA nie moze doradzac graczom aby co chwila czyscili swoj folder gry

Duzo osób szlag by trafil i skargi podniosły by sie pod niebiosa.