Jak wspominałam to jest drugi starter jaki udało mi się zbudować ale pierwszy, na którym naprawdę mi zależało żeby był ładny

Z drugiej strony to wieczne kombinowanie żeby wyciągnąć z gry jak najwięcej, jak najmniejszym kosztem okazało się ciekawym eksperymentem! Musielibyście widzieć moją euforię kiedy odnalazłam w debugu niski płotek ZA DARMO! OMG omg !!!!1111one!1 Wydaje mi się, że domyślnie to obramowanie pół ścianek ale w debugu figuruje jako ogrodzenie - nie narzekam, biere co dają!
Do tego doszło moje zakręcenie się z ceną, kiedy okazało się że w zależności od tego czy stawiamy dom na pustej parceli z perspektywy mapy, czy budujemy na działce z simem to końcowy koszt może być różny dla tego samego budynku. Nadal do końca tego nie czaję ale przyjęłam do wiadomości i finalnie sprzedawałam farbę za ścian żeby zmieścić się w budżecie.
Mam nadzieję, ze produkt finalny wysłany do galerii nie będzie sprawiał już finansowych problemów.
Zależało mi, żeby wpasował się w Alicjową dzielnicę, cały czas pracowałam z odpalonymi zdjęciami jej projektów na telefonie i udostępnionymi już parcelami w grze

Mam nadzieję, że wybaczycie mi puste piętro - to tak przyszłościowo

Dziękuję Alicji za nazwę dla domku, podtrzymuje tezę że ma lepsze pomysł na imiona dla moich tworów niż ja sama

front, tył i siatka
Salon połączony z kuchnią
łazienka
i sypialnia
link:
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false
I to na razie na tyle jeśli chodzi o mój wkład w Simtopia City, buziaki!