Teraz najbardziej popularne są startery ktore generalnie sa rozwojową skorupą. Z reguły parterową, Musza mieć obszerne wnetrza w tym trzy pokoje albo przynajmniej miejsce na 3 pokój. Wstawia sie tam jakies pudło albo gruszke do boksowania aby nie byl zupelnie pusty, Liczy sie powierzchni uzytkowa - im wieksza tym lepiej. Wyposazenie moze byc byle jakie ale kuchnia powinna byc obszerna i blatów ma byc duzo, Lozka w sypialniach najtansze - gracz je sobie wymieni i nic tam poza tym. Duzo miejsca na salon,,, Jak w domu drogim, Tam jedna najtansza kanapa aby tylko zaznaczyc ze tam ma byc salon. 2 lazienki a przynajmniej miejsce na druga lazienke...Zero komputerów i tego typu luksusów.. Skorupa od zewnatrz powinna byc urodziwa i to wszystko. To ma sens - gacze nie chcą sie przeprowadzać ani sami rozbudowywac domu w miare gry. Bedą jgo tylko wyposazac i urzadzac
No ja o tym wszystki nie wiedziałam..

Wiec mój starterek chociaz miał jako takie powodzenie ze wzgledu na baze game i chyba na dachy przebojem nie został i lajków nazbieral nie za duzo w stosunku do ilosci pobrań. Gracz pobrał oblukał, zobaczyl ze to nie to i wywalil

A tak to wygląda z trybu budowania Oczywiscie z trybu zycia lało jak z cebra i bylo ponuro mimo ze wybrałam lato. Salon o połowę za maly w stosunku do ostatnich wymagań rynku Kuchnia za mała zdecydowanie no i brak obszernej jadalni - koszmarny minus. Trzeba ni było najpierw onejrzec co u konkurencji bije rekordy ale nie zrobilam tego,

Link do Galerii
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false
Galeria sie otworzy ale trzeba poczekac przez jedna minute - dziala wolno jak żółw
P.S. Cottage na wyspie w Sulani pokaze poźniej - w miare mi fajnie wyszedł i z tego jestem zadowolona - budowalam dla mojego sima XD - ale tam fotek musze duzo zrobic bo wiecej tam wszystkiego a wiadomo jak ja z fotkami...