Poniewaz to baza to pokaze tylko bryły - wnetrza z bazy kazdy moze sobie wyobrazić XD
Silent Waters czyli chata na ktorej zakonczyłam bawienie sie po skosie . No bo ile mozna powtarzać ten sam temat.
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... 3DDEE83292 Seahorse - konik morski -
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... 51DDCEA12E
Powstał w wyniku moich badań marketingowych w Galerii. Czyli co dzieci lubią najbardziej. Grywalne jest to podejrzewam średnio -ja nie próbowałam grać w tym XD - ale wynik badań wskazywał, ze cos na słupach z wodą pod spodem będzie miało setki pobrań i lajków. No i bingo. Sprawdzilo się. Czyli jak ktoś chce mieć sukces w Galerii i wyladować na pierwszym miejscu pobrań tygodnia to niech buduje dom na słupach albo palach da dobra fotkę i nie ma siły - ma sukces jak w banku i wyląduje w najwyzszych linijkach w Galerii. No a jak to jeszcze bedzie baza game, to nic tego nie przebije. Czyli badania marketingowe opłaca sie robić o ile ktos lubi mieć duzo pobrań a nie jest artystyczną duszą, która buduje tak jak lubi i pobrania ma w nosie. Ja nie mam w nosie no i nie mam chyba niestety takiej artystycznej duszy. Issa
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... 95527B6279
Ostatni dom, ktory"chodził" po mnie od dłuzszego czasu i gdzie nie robiłam zadnych badan marketingowych wiec nie miałam pojecia czy sie spodoba . Ale miałam straszna ochote wreszcie sie odczepić od tradycyjnych dachów i zbudowac modern. Takich prawdziwych modernow do tej pory stworzylam tylko dwa od poczatku Sim4 i zaczęło wyglądać na to, ze ja ich nie umiem robić. No i fakt wszystko co zaczynałam budowac jako modern nagle ohrastało tradycyjnymi dachami, bo nie wiedziałam jak sobie poradzic z płaskimi zeby to wyglądało fajnie XP Poleciało toto jako baza game oczywiscie, bo jak wiadomo baza game jakoś tam zawsze sie uratuje, a jak ktoś ma akcesorioa i dodatki to sobie to w grze przemebluje jesli pobrał bo bryła mu sie spodobała. Nie to, zebym olała wnętrza - robilam je 10 dni ale juz widzialam JAK gracze przerabiają pobrane domy. Anegdotka taka - na jednej z takich przerobionych kopii wysłanych do Galerii ktoś napisał DLACZEGO TU JEST WSZYTKO OBRZYDLIWIE RÓŻOWE W ŚRODKU ??!!!I A to złodziej kopista lubił różowy kolorek... To co widać obol Issy właśnie sie wykluwa na razie w stanie embrionalnym - starterek, ktory ma mi posłuzyć do nastepnej gry. Pięterko w wersji do galerii to bedzie jeszcze jedna sypialnia lub dwie . Dla mnie w grze to bedzie magazyn na kolekcje rozmaitych trofeów i wykopalisk. Wyszło mi ze nalezy takowy mieć, bo jesli sim jest obładowany jak wielbład to ma duze szanse się zbugować i duzo wolniej reaguje na myszkę,Czyli maczety, srodki na pakaki i.t.p podstawki pod relikty i zebrane obiekty lacznie z minerałami tu sobie spokojnie bedą czekać do momentu gdy bedą mi potrzebne. No niby mozna to przechowywać w wyposazeniu rodziny ale jak sie tam wsadzi tablice z pierwastkami na przyklad to pierwiastki bedą osobno, a tablica osobno. (Ostatnio bawie sie w zbieranie kolekcji.) Ach jeszcze takie info do Sezonow szklarnia potrzebna nie jest, I dobrze bo pod dach na slupach gdy piętro niskie nie sa sie wstawic drzewek . Musza byc na gruncie. Jednak jak toto sie przykryje dachem lub sufitem gdy pietro wisi nad ogrodem to pomimo ze jesienia drzewa stracą liscie bedą owocować jak w szklarni. Taki dziwny bug gry -ale nie narzekam