Pojecie nadmiaru fotek nie istnieje o ile to są fotki jednego obiektu , bo to pozwala go obejrzec lepiej , choć i tak fotki nie umywaja sie do obiektu obejrzanego w grze. Gorzej jak to są fotki 5 domów wrzuconych naraz

Tu trzeba powiedzieć ze odwaliłaś gigantyczna robote. Nie wiem ile toto ma pieter w sumie z piwnicami razem ale chyba najmniej pięć. Na samą ideę urządzania pięciu pięter w czymkolwiek robi mi się słabo.

Piramida od zewnatrz jest wierną simsową wersją schodkowej piramidy Inków lub Aztekow .
*( Tutaj mozna tego kawałka w nawiasach nie czytać, bo nie mogłam sie oprzeć i bedzie nudny wtręt z historii budowania piramid XD "Schodkowa wersja to jest cos od czego kazda szanująca się cywilizacja, która w programie docelowym miała piramidy zaczynała. Czy to najstarsza znana cywilizacja na ziemi - cywilizacja Sumerow w dolinie Eufratu i Tygrysu , czy troche mlodsza egipska czy najmlodsze dzieci tego typu cywilizacji z terenu Ameryki Poludzniowej. _Zabawne, ze Chinczycy naród w miarę pragmatyczny piramid nie budował" )
Ta Twoja "Kropkowa" piramida jest slicznie i malowniczo wtopiona w dzunglę , ozdobiona pładorzeźbami choć nie przesadnie, ze wspaniałą monumentalną bramą.
W srodku tajemniczy połmrok , korytarze i komnaty wypełnione skarbami , szkieletami , pięknie ozdobiona plaskorzezbami ściany swietnie dobrana dekoracyjna posadzka. Na samym "dnie piramidy mamy tez świetą sadzawkę, ktora teoretycznie gdyby to był real miałaby w srodku złote i srebrne wota ofiarne, a w braku takowych mogłaby zawierac pare krokodyli , gdyby krokodyle szanowny Maxis dolozył do debug.

W sumie piękna, czasochlonna praca . Wielki szacun za podjecie sie takiego dzieła