Dzięki Elu za przefajny komentarz

<3 No i ciesze się bardzo z tak dobrej opinii bo dawno nie budowałem jednej parceli tak długo, przyznam, że mając jednocześnie otwarte fotki z gogla w telefonie coby podglądac na bieżąco różne detale i sprbowac uchwycić to co charakterystyczne konkretnie w takim stylu i w Meksyku choć oczywiście nie wiedząc jak i czy tio sie sensownie uda. Weryfikują to zawsze opinie i spojrzenie innych bo samemu sie tego obiektywnie nie oceni (nigdy nawet jak jest sie zadowolonym ze swojego "dzieła").
Tu charatkterystyczne wydały mi się takie rzeczy jak duża ilosc balkonów. a'la renesansowe szczyty domów no i wspomniane kolory. Mam wrażenie, że Czwórka od początku była taka odrobine na to nastawiona (w podstawce) ale teraz z dodatkami zwłąszcza tym z Selvadorada można w pełni poszaleć

Wnętrza to juz całkowita improwizacja i zwyczajowo to mi sprawiło nico mniej frajdy ale mam nadzieję, że i tu jest znośnie przynajmniej
Praca dla Maxisa? Pomarzyć zawsze można

Moje odczucie jest podobne co do tych oryginalnych budynków i nawet zastanawiałem się kiedyś czy to nie jest tak trochę celowo przypadkiem by niektórzy nie płakało, że nie mogo i nie umio tak jak twórcy gry budowac przykazali (gdyby ci faktycznie wykorzystywali na max potencjał swojego dzieła). Zawsze tez drazni małomiasteczkowy praktycznie niemal wiejski charakter otoczeń w simsach przy podstawce zwłaszcza (dajemy graczom kilka pięter ale budujemy tylko parterówki i jednopiętrowe domki bo po co pokazywać, że można więcej poszaleć?) choć złagodzono efekt ciekawie poprzez tło i tramwaje, ciekawe jak to będzie w przypadku sims5 czy dostaniemy odrobinę faktycznego miasta czy też może pięcioparcelowa wioseczkę coby kompy nie wybuchały na starcie
Bobi nic nie szkodzi dzięki raz jeszcze