Topala - świat zaginionej cywilizacji.
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Re: Topala - świat zaginionej cywilizacji.
Super Oskar Gabiniu! Teraz trzeba wymyślić nazwę! Zgłaszajcie propozycje!
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Rety! Przeogromne dzięki! Niespodziewany piękny oskar Gabi, dziękuje Tobie i wszystkim nie sądziłem, że az tak się to może spodobać
Ogromnie dziękuję
Uzupełniająco jeszcze pokaże 2 parcele na fotkach, pierwsza z nich to w zasadzie ...sklep
Właściwie w domyśle rodzaj targowiska, małej osady handlowej.
Zastanawiałem się jak zrobić by kasy nie raziły w oczy ,ostatecznie kasy są oczywiście ale znacznie pomniejszone
DOWNLOAD
Skoro już zostałem wywołany do tablicy jak mawiał kiedys ktoś ,to po tym oskarze nie pozostaje mi nic innego jak zakasac rekawki do pracy przy jakims story w tej okolicy |:)
Jeszcze raz dzięki!

Uzupełniająco jeszcze pokaże 2 parcele na fotkach, pierwsza z nich to w zasadzie ...sklep

Zastanawiałem się jak zrobić by kasy nie raziły w oczy ,ostatecznie kasy są oczywiście ale znacznie pomniejszone

DOWNLOAD
Skoro już zostałem wywołany do tablicy jak mawiał kiedys ktoś ,to po tym oskarze nie pozostaje mi nic innego jak zakasac rekawki do pracy przy jakims story w tej okolicy |:)
Jeszcze raz dzięki!

A ja czekam i tęsknię za tym obiecanym story 

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
@Ktosik Dzięki wielgaśne, przypomniał mi się Twój komentarz odnośnie wyciagania telefonów przez indian z "kieszeni"
Jakoś to nie było zmorą w czasie zabawy światem ale kapłan widoczny na filmie poniżej faktycznie po wykonaniu zadania natychmiast zaządał sobie rozmowy przez telefon więc to było zbawne
Na mieszkalnych parcelach jakoś mi nie dzwonili, może wpływ na to ma cecha parceli z odcięciem od mediów (prądu).
Historyja zas już jest, przynajmniej póki co pierwsza cześć (mam nadzieje że do wytrzymania jeśli chodzi zwłąszcza o "wokal" :X
@Alibali W końcu umysliłem pierwszy odcinek ,niemam pojęcia na ile to ma sens no ale jak wspomniałem w temacie zalinkowanym ponoiżej... raz Delsu śmierć
To taki pseudo-paradokument czyli bajanie o tym śwatku trochę tak jak o realnych odkryciach choć póki co jeszcze bardzo ogólnikowo. Dzięki za motywację Ali, narcyzia natura będzie walczyć ze słomianym zapałem (u mnie) teraz ostro
Historie ze świata Topala (klick!)
Pierwszy odcinek zostawie także tu tak na podsumowanie tej zabawy i ogromnie dziekuje za wszystkie komentarze przy okazji

Historyja zas już jest, przynajmniej póki co pierwsza cześć (mam nadzieje że do wytrzymania jeśli chodzi zwłąszcza o "wokal" :X
@Alibali W końcu umysliłem pierwszy odcinek ,niemam pojęcia na ile to ma sens no ale jak wspomniałem w temacie zalinkowanym ponoiżej... raz Delsu śmierć

To taki pseudo-paradokument czyli bajanie o tym śwatku trochę tak jak o realnych odkryciach choć póki co jeszcze bardzo ogólnikowo. Dzięki za motywację Ali, narcyzia natura będzie walczyć ze słomianym zapałem (u mnie) teraz ostro

Historie ze świata Topala (klick!)
Pierwszy odcinek zostawie także tu tak na podsumowanie tej zabawy i ogromnie dziekuje za wszystkie komentarze przy okazji

Cóż tu będę pisać .... nic nie będę pisać
Pozachwycam się mistrzowskim filmem i skreślę parę słów i innym temacie.

Pozachwycam się mistrzowskim filmem i skreślę parę słów i innym temacie.