Wielkie podziękowania zatem dla @Alibali, która wrzuciła ten cudowny domek. Który na początku wydawał się malutki a tu CYK! 3 pietra i Tokusa nie wie co stawiać xD
! UWAGA !
Dla wrażliwych budowlańców! Tokusa to człek dziki i niepoważny, mebluje w sumie tak, by to jej pasowało podczas gry i nie za bardzo (właściwie wcale) zastanawia się nad gustem innych, także proszę się nie dziwić tego, że niektóre projekty pomieszczeń mogą wołać o pomstę do nieba.
Za jeżenie się włosa na głowie- przepraszam.
[również kadrowanie woła o pomoc]
Wybaczcie, że zdjęcia są małe i mało widać, wrzucam je na imgura nie bezpośrednio na forum, ale i tak się krzyczy na mnie za każdym razem, wiec no

___

Domek stoi naprzeciwko przyszłego domu Toudy i Masahiro, obok Ćwirów i Białego Domu, który kiedyś budowałam dla Toudów, ale któy stoi pusty i czeka na ewentualne Toudowe dziecka.

^ Tak wygląda piękny domek Ali nocą, od siebie do budowli dodałam światełka.

^ I w słoneczku!

^ Oryginalne ustawienie pomieszczeń parteru zmieniłam jedynie delikatnie. W sensie, przedzieliłam przestrzeń przed gabinetem i kawałek salonu i z tej małej przestrzeni wydzieliłam "pracownię". Jestem w sumie bardzo zadowolona z kuchni, nawet jeśli to czy tamto się odcina.
KUCHNIA:

^ Kuchnia ma kamienną podłogę bo TAK LUBIĘ XD Ogólnie lubię jasne kuchnie i w tym przypadku postawiłam na biel. Moje simy w sumie zawsze odrabiają lekcje właśnie przy stole w kuchni, i tutaj nie mają co narzekać na miejsce. Dostali nawet rybki!
SALON:

^ Salon rodziłam z BÓLEM. Nie lubię robić salonu, nigdy nie wychodzi mi tak jak chcę, ale ogólnie jestem zadowolona z tego jak wyszło. Ma co ma być, nadal jest przestrzeń. Jest kącik magiczny dla Saitou i swobodne przejście do pracowni i wszędzie indziej.
PRACOWNIA:

^ Pracownia to taki "potrzebny mi misz-masz". Jest tu pralnia, stoły do robienia kwiatów i to do artefaktów. I tablica dla dziecków harcerzy!
GABINET:

^ Gabinecik! NA niebiesko, bo lubię. I szachy bo gdzieś je trzeba było postawić, a do salonu mi nie przypasowały.
~ ! PIĘTRO ! ~

^ Oto rzuty z każdej strony. Na piętrze są sypialnie (łączone. Czerwona to Saitou i Dakki, ciepła to Taiga i Masahiro, niebieska to Touda i Tarou) i jedna łazienka.
PRZEDPOKÓJ:

^ Jak mogliście już zauważyć, lubię łączenie bieli ze wszystkim :V
ŁAZIENKA:

^ i si, każda łazienka u mnie jest w tym samym/bardzo podobnym stylu. Czarno-biały win!
SYPIALNIA CHŁOPCÓW:

^ Zarówno z nią jak i z tą dziewczynek miałam problem, bo kompletnie nie potrafię "W sypialnie" :C
SYPIALNIA DZIEWCZYNEK:

^ Tylko tak jak w poprzednim domu tej wersji rodziny Kyoushou, dziewczynki nadal mają tęczę w pokoju.
Pomarańczowe łóżko jest Masahiro, niebieskie Taigi.
SYPIALNIA RODZICÓW:

^ JAPONIAAAA, BIAŁO CZEEERWO- oh wait. Sypialnia Dakki i Saitou, w każdym razie! I najsuper zasłona wchodząca w telewizor, bo tak.
~ ! 2 PIĘTRO ! ~

^ Piętro robione na zasadzie "OKURDE TU JEST DRUGIE PIĘTRO, JAK JA TO PRZEOCZYŁAM?!". Czyli na szybko zrobiona siłownia, bo nie umiem w siłownie, nie chadzam, nie znam.
No i łazienka, bo coś musi przestrzeń zająć.
SIŁOWNIA:

^ Nie wiedziałam co tu dać, jak tu dać, po co tu dać, ale dałam wszystko i to funkcjonuje, więc jest ok!
ŁAZIENKA:

^ Niepotrzebna, no ale niech sobie będzie.
~ ! OGRÓD ! ~

^ ten od zera robiony przeze mnie. Coś tam próbowałam, coś tam cudowałam. Wyszło jak wyszło, jest kolorowo, Tokusom się podoba xD
///
Also, podsumowanie całości.
Rozmowa Tokusa z Aericią:
Tokusa: Nie lubię bb.moveobjects
Też Tokusa: <WSZĘDZIE BB. MOVEOBJECTS>
kurtyna