Jak się nie pomyliłam w liczeniu to 45 paneli.
Najniższe ściany to jeden cały panel, średnie i wysokie dzielone.
Tapety do pobrania set 3/1
Tapety do pobrania set 3/1
- Załączniki
-
- Kamelia set3-1 panel wall2.zip
- (3.93 MiB) Pobrany 20 razy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ostatnio zmieniony niedziela 30 mar 2025, 20:21 przez Kamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
władczyni krainy bez uczuć...
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Piękne! Fajny pomysł z wykorzystaniem tych paneli. Bardzo podoba mi się tekstura z liścmi i w tygryski a 'staroświeckie" kwiaty na ciemnozielonym to chyba mój numer 1, od razu chciałoby siez zbudowac jakąs kamienicę i mieszkanko sprzed ponad 100 lat ale wszystkie są mega stylowe i świetnie dobrane kolorystycznie

Dels panele robiłam sama. Wykorzystałam trochę elementy z EA ale zmieniałam je ,. Listwa dolna jest bardzo wysoka by przy podeście+1 było ja widać, a przy podeście +2 widać jeszcze cały panel. Tak samo listwy na ramki , pocieniłam trochę te oryginalne i zmieniałam proporcje. nie są idealne ale jak robiłam swoje to były za "nowe". Mysle że ładniejsze. Chyba nie ma w grze panela na wysokość najniższej ściany Dlatego nowe bumpy robiłam. Znam trochę się na renderowaniu , ale pierwszy raz robiłam do gry, niby zasady podobne ,ale cos innego. Mam w planie zrobić trochę setów kafli więc myślę że szybciej to ogarnę i trochę dokładniej
władczyni krainy bez uczuć...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Przyszłam, zobaczyłam - i natychmiast pobrałam! Są przepiękne - po prostu cudowne! To będą moje najładniejsze tapety! Podziwiam Kami twoją cierpliwość i prexyzję! Zrobiłaś olbrzymią pracę - piętnaście wzorów i do tego na trzy wysokości! Chapeau bas!
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Piękne tapety. I jaka różnorodność wzorów! Wszystkie mi się bardzo podobają, choć najbardziej intrygująco wyglądają dwa przeciwstawne rodzaje: "złote" wzory na ciemnym brązie czy hebanowym oraz tygryski na jasnym tle. 

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)