Zapraszam do pobrania zestawu nr 1 https://www.simtopia.pl/viewtopic.php?f ... 021#p30021
Jako że na raz robię 3 lub 4 rzeczy, to dziś drugi.
Tapety do pobrania set 2
Tapety do pobrania set 2
- Załączniki
-
- Kamelia set2 wall.zip
- (3.55 MiB) Pobrany 169 razy
-
-
-
-
-
-
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Bardzo fajne tapetki, i jak zwykle - do wszechstronnego zastosowania! A ten tynk strukturalny to już wisienka na torcie, Kami! Do tego jaka profesjonalna prezentacja! Oczywiście - zabieram do gry!
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Piękne tapety, Kamelio! Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy. I jakem mało cecowa, to te tapety pobiorę, gdy wrócę do czwórki. 

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Tak się składa, że nie korzystam z CC, co nie znaczy że nie doceniam Twojej pracy Kami. Tapety są prześliczne. Zwłaszcza podoba mi się druga w kolejności od góry
Swego czasu wypróbowałam jedynie fryzury CC-owe... i wróciłam do proponowanych przez EA.

Swego czasu wypróbowałam jedynie fryzury CC-owe... i wróciłam do proponowanych przez EA.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Są naprawdę mega! fajny motyw z robaczkami ale najciekawiej chyba wyszła ta druga kremowa, wygląda ,zresztą tak jak i pozostałe jak żywcem wyjęta z "realu". czwarta niebieska kojarzy mi się z czyms co miałem zaproponować w Twoich tematach czyli takim nazwijmy to tradycyjnym wałkiem na ścianę bo najcześciej chyba używało się takich motywów roślinnych albo prostych około-roślinnych pofalowanych motywów. Mistrzowska robota Kami