No właśnie.
Zainspirowała mnie @bobas52 jak pokazała zdjęcia z rodzinnego miasta.
Może macie ochotę odtworzyć jeden budynek z miejscowości w której mieszkacie lub się uczycie. Dowolny, ratusz , więzienie, kamienice, super dom na rogu?
Tak dla reklamy
Tak dla reklamy
władczyni krainy bez uczuć...
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Zawsze wole swoje twory tworzyć ale pomysł i tak jest mega i chętnie podejme się takiego wyzwania, google ułatwiają teraz wsio więc można sobie podejrzeć dany budynek bez wychodzenia z domu by wiedzieć co i jak przynajmniej na zewnatrz 

- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
To ja tez może spróbuje, tylko nie wiem co wybrać... Pajac kultury! Eeee, pomyślę ale ja nawet nie wiem jakie budynki są w moim mieście.
jakieś są...
Kami, może oficjalnie stwórz temat na wyzwanie, określ zasady, terminy itd.
Edit. Przepraszam, ja jestem gapa czasami, od wiem czemu mi się wbiło ze to Nolca podrzuciła temat! :/ To u mnie normalne czasem. :O

Kami, może oficjalnie stwórz temat na wyzwanie, określ zasady, terminy itd.

Edit. Przepraszam, ja jestem gapa czasami, od wiem czemu mi się wbiło ze to Nolca podrzuciła temat! :/ To u mnie normalne czasem. :O

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Pomysł sam w sobie jest genialny Kami @Kamelia i chętnie bym spróbowała ... tylko co by z tego wyszło lepiej nie dociekać
.
Aby odwzorować chociaż jeden budynek, z tych które są ozdobą mojego miasta, potrzeba wyśmienitego architekta, który na dobitkę ma w małym palcu umiejętność korzystania z wszelkich ozdobników i ornamentów - ja jestem za słaba
... nie chcę oszpecić tego co jest piękne.
wszystkim tym, którzy podzielą się wspaniałymi budowlami ze swoich miejscowości.

Aby odwzorować chociaż jeden budynek, z tych które są ozdobą mojego miasta, potrzeba wyśmienitego architekta, który na dobitkę ma w małym palcu umiejętność korzystania z wszelkich ozdobników i ornamentów - ja jestem za słaba

Za to obiecuję kibicować