Kochani przepraszam,że tak długo mnie nie było, ale pochorowaliśmy się wszyscy i w domu był szpital.Najpierw dzieciaki zakatarzyły,potem mnie dopadł ból gardła,a na końcu Maciek dostał straaaasznej gorączki 37,5 stopnia i prawie chyba umarł (nie kłamię,tak było

) Podglądałam was trochę z telefonu,jednak źle mi się w telefonie forum sprawuje, no i nie widać tak dobrze jak na monitorze kompa. Jesteśmy w trakcie walki z papierami do kredytu i te choróbska jeszcze nam dołożyły,więc wybaczcie.
@Ktosik Jeeejuuu

To przytulaśne, ciepłe gniazdko strasznie mnie urzekło

Bardziej się wstrzeliłaś Gabi w moją wizję domu, ale na szczęście nie jest to dokładna moja wizja. Szczególnie jasne podłogi,ale samo urządzenie wnętrz jest takie przytulne i cieplutkie mmm. A stryszek no nie powiedziałabym,że to rupieciarnia, wszystko to czego trzeba idealnie

Jestem zachwycona oboma projektami, będę miała poważną zagwozdkę w którym domku grać,rodzina będzie musiała się regularnie przeprowadzać
Maciek szczególnie upodobał sobie altany ogrodowe, jest tym pomysłem altanki w rogu działki tak zachwycony,że chyba wykona ją w realu
@bobas52 podkradaj domek,niech podkrada kto zechce, szkoda byłoby się nie podzielić
Dziękuję wam kochane pięknie