Rozpoczynamy 23 edycje konkursu Fotka Tygodnia w którym każdy może pokazać ciekawą fotkę zrobiona w grze Może to być np. smieszna sytuacja, krajobraz ,ciekawa mina waszego sima lub cokolwiek innego co uchwyciliście i czym chcecie sie podzielić. Fotki wstawiamy tu do 3 Grudnia (poniedziałek) i potem będziemy głosować na foto, które najbardziej przypadło nam do gustu wymieniając nick autora
"Poddaj się, mam broń w ręku!"
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 gru 2018, 23:00 przez SimDels, łącznie zmieniany 2 razy.
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Niniejszym ropozczynamy głosowanie w 24 edycji zabawy / konkursu "Fotka Tygodnia" Ogromne dzięki za wszystkie nadesłane prace ,głosujemy na ulubioną fotkę.
Mój głos leci do @Kropka ale ujęły mnie wszystkie także ta mina świnki na plakacie (zastanawiam się jak taka korupcie w grze orządzić bo jeszcze nie wiem )
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
@SimDels - mina bardzo groźna - w odróżnieniu od broni Ale oberwać można tak czy siak - więc ostrzeżenie jak najbardziej do rzeczy... Rozbawiłeś mnie tą fotką
Korupcja, demonstracja, nerwowy rocznik czy wszystkie chwyty dozwolone - jak tu wybrać jedno konkretne zdjęcie .
W ostateczności głosuję na @kreatora bo jestem w stanie zrozumieć żal idola, kiedy ubywa mu fanów
W tej edycji konkursu fotka tygodnia została fotka Delsa, gratulujemy
Na serio ogromnie dziękuję a ponieważ "umieram" od zapalenia ucha ,macie doczynienia z zombie itd. to już teraz pozwole ogłosić siebie bałwochwalczo jako zwycięzcę mimo, że do północy jeszcze odrobinka czasu <3 Dziękuje i kłaniam się Wam w pas <3
Załączniki
Dobrej zabawy!