Wyniki: Fotka Tygodnia - edycja 27
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Wyniki: Fotka Tygodnia - edycja 27
Kochani, rozpoczynamy 27 i przy okazji świąteczną edycję zabawy Fotka Tygodnia. Zgodnie z nazwą tematu, wrzucamy tu ciekawą fotkę, którą zrobiliśmy w grze a potem głosujemy. Tematyka jest dowolna, może to być zabawna mina, sytuacja, ciekawy widoczek czy np. zwierzątka chociażby motylki jak w moim przypadku
Zaczynamy!

- Załączniki
-
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Kochani ponieważ mamy świeżo upieczony Nowy Rok to proponuje termin oddawania prac wydłużyć do końca tego tygodnia dla równego rachunku tak więc;
Prace można wrzucać tu jeszcze do najbliższej niedzieli (6 stycznia) a potem od poniedziałku głosujemy na ulubiona fotkę!
Prace można wrzucać tu jeszcze do najbliższej niedzieli (6 stycznia) a potem od poniedziałku głosujemy na ulubiona fotkę!

Kiedy bardzo zależy ci na zdjęciu "gwiazdusi" 

- Załączniki
-
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Dzięki za wszystkie fotki! Przechodzimy do głosowania i głosujemy do poniedziałku podając nick autora. Wyniki w najbliższy poniedziałek (14 Stycznia) :)
Mój głos oddaję na @Marvi i jej podwodnego dręczyciela sław
To mnie rozbroiło chyba nie mniej niż bieganie fotografów do wc za gwiazdami 
Mój głos oddaję na @Marvi i jej podwodnego dręczyciela sław

@Marvi , ten wodołaz z aparatem mnie rozwalił 

@Ktosik taki romantyczny klimacik <3
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@Marvi
Bardzo realistyczne - w normalnym swiecie tam juz caly tlum fotoreporterów sterczalby w tej wodzie , gdyby gwiazda Hollywood wybrała sie na ryby bez ochroniarzy
Bardzo realistyczne - w normalnym swiecie tam juz caly tlum fotoreporterów sterczalby w tej wodzie , gdyby gwiazda Hollywood wybrała sie na ryby bez ochroniarzy

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Nie będę oryginalna - @Marvi - rzeczywiście oni włażą do wody aby tylko obcykać gwiazdę??? Zdziwiłam się, bo w czwórce prócz basenów żaden sim nawet nosa nie wściubi do rzeki, stawu, morza....
Serdecznie dziekuje, polecam sie na przyszlosc!
@Alibali nie mam pojecia czy tak ma byc czy to bug, ale smisznie wyszlo, paparuchy paskudne - wszedze wleza
@Alibali nie mam pojecia czy tak ma byc czy to bug, ale smisznie wyszlo, paparuchy paskudne - wszedze wleza