Po raz 27 rozpoczynamy zabawę i konkurs zarazem ,temat w którym udostepniamy jeden obrazek z gry z dowolna ilością tzw dymków tekstowych czyli taki mini-komiks o dowolnej tematyce. Pokaż co mówią lub myślą Twoje simy (a może przedmioty lub rośliny?, wszystkie chwyty dozwolone ) Tu dowiesz się jak zrobić takie coś Prace wrzucamy tu dopóki nie pojawi się ogłoszenie głosowania czyli domyślnie przez tydzień lub trochę dłużej w zależności od ilości prac (domyślnie do następnego poniedziałku do północy)
Znów nie pograłem sobie w trybie życia ostatnio ale, że moda na kościotrupy trwa to postanowiłem, że.. i może Marvi mnie nie udusi
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Dzięki za wszystkie nadesłane prace! Zaczynamy głosowanie, które potrwa do najbliższego poniedziałku tj. 26.03.2019 Głosujemy podając nick autora mini-komiksu
Mój głos leci do @bobas52
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Głosowanie w 27 edycji konkursu Komiksowe Zabawy dobiegło końca i tym samym w imieniu forum Simtopia.Pl mam przyjemnośc ogłosić iż zwycięzcą tej edycji naszej zabawy zostaje @kreatora Gratulacje!
Załączniki
Dobrej zabawy!