Sul Sul!

Fajnie, że do nas dołączyłeś! Albo dołączyłaś - nie dyskryminujemy tu nikogo. Chcielibyśmy cię troszkę poznać. Może coś nam o sobie opowiesz?
Awatar użytkownika
Dimond
Roznosiciel kawy
Origin ID: Dimond3D
Kontakt:

Sul Sul!

Post autor: Dimond » niedziela 18 maja 2025, 19:28

Hej! Z tej strony Dimond, tudzież Damian. O forum dowiedziałem się przypadkiem przez GPT, pytając o wciąż istniejące polskie społeczności skupione wokół Simsów. I oto jestem! 😄
W grę gram aktywnie już od czasów pierwszej części, więc ostatnie 25-lecie to dla mnie ogromnie sentymentalna sprawa.

Przewijałem się zarówno przez Simpassion, jak i absolutnie ukochane Centrum Simów, na którym spędziłem sporą część dzieciństwa. Były też Sim True Life, DOTka, forum The Sims i na pewno wiele, wiele innych.

Zajmowałem się głównie tworzeniem historii w postaci filmów i seriali, dwóch edycji Simowej Gali oraz kilku teledysków. Parę miesięcy temu wróciłem hobbystycznie do nagrywania i cieszę się jak dziecko. 😊

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Awatar użytkownika
SimsoweAnime
Felietonista
Origin ID: SimsoweAnime

Post autor: SimsoweAnime » niedziela 18 maja 2025, 20:54

Hejoo @Dimond ! Cieszymy się, że dołączyłeś do nas :cat_bye: Dobrze, że chat pomógł Ci nas odnaleźć, mam nadzieję będziesz się tu dobrze bawił :hearts/green-heart:

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » niedziela 18 maja 2025, 21:57

Sul, Sul! ChatGPT prawdę Ci powie... ;) Witaj Damianie; fajnie, że dołączyłeś. Nagrywanie filmowych historii na bazie Simsów to już wyższa szkoła jazdy, wymagająca - jak mniemam - wiele pracy i pewnych dodatkowych umiejętności, ale jednocześnie zapewniająca dużo dobrej zabawy. W związku z tym ślę wyrazy uznania. Cóż, ja również mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił; tym bardziej, że forum ma sporo ciekawostek do zaoferowania. :13-thumbs-up: :D
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia".
(J. Kaczmarski)

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » niedziela 18 maja 2025, 22:05

Rany, jak się cieszę Damian, że dołączyłeś do nas. Faktycznie - jesteśmy obecnie jedynym takim forum - istnieje jeszcze DOTSims, ale Karol (GlossyGem) chyba ma jakieś problemy, bo forum praktycznie zamarło od lutego, od czasu słynnych obchodów 25-lecia. edit - właśnie się ocknął :P

Znajdziesz tu grono zagorzałych fanów Simów (zagorzałych, bo niektórzy są starsi od epoki kamienia łupanego - w tym niżej podpisana), ale mamy też całkiem młody narybek.
Znajdziesz tu twórców Simów (Aleja Simowych Gwiazd), twórców parcel (Wielkie Simowe budowle), twórców historyjek i filmików, najnowsze wieści ze świata Simów, a także przepastne zbiory linków do modyfikacji i zawartości niestandardowej, czyli tzw cc. Jeśli zechcesz podzielić się jakąś ciekawą fotką - mamy działy strzel fotkę w formie periodyczego konkursu (periodyczny - bo ramy czasowe nie są ściśle określone - wszak każdy uczestnik ma jeszcze jakieś obowiązki oprócz przyjemności gry). W dziale luźnych tematów mamy też tematy poświęcone poszczególnym dodatkom i ciekawym fotkom z tych dodatków, a także działy poświęcone trójce i dwójce. A także innym grom, w jakie lubimy sobie pogrywać. Oczywiście - jest też temat poświęcony dwóm innym wielkim symulatorom życia - wydanej właśnie symulacji INZOI oraz zapowiadanej od kilku lat PARALIVES.
WIęc rozgość się - zapraszamy do założenia swojego kącika, choć już widzę, że umieściłeś swoje filmiki. Zapraszamy także do czynnego breania udziału w życiu forum - okresowymi wspólnymi przeróbkami okolic, dzielenia się swoimi przemyśłeniami, ciekawostkami z gry , a także komentowania prac innych forumowiczów, gdyż nic tak nie cieszy, jak słowo wsparcia we wspólnej pasji.

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Post autor: Kamelia » poniedziałek 19 maja 2025, 19:34

Cześć @Dimond , witaj w naszym gronie
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: Dels

Post autor: SimDels » poniedziałek 26 maja 2025, 17:12

Cześć i tu :) Ciekaw jestem bardzo tego co tworzysz więc jeśli tylko masz ochotę to dziel się wszystkim co sprawia ci radochę :)
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”