Cześć
Mam na imię Marta, mam 28 lat, możecie mówić mi Nola (nick stworzony naście lat temu do gry). Na początku przyznam się szczerze, że trochę się cykałam przychodząc tu. Nie, nie boję się Was

Ale wiem, jaką tworzycie tutaj rodzinę i wiem też, że innym, z zewnątrz, ciężko się zazwyczaj do rodziny wkupić.
A tak poza tym. Skończyłam studia 2 lata temu, trochę pracowałam, od maja nie pracuję (szukam swojego miejsca o którym powiem praca a nie robota) przez co w simsach stworzyłam tyle, ile nie zrobiłam przez ostatnie lata

Kocham fantastykę, uwielbiam bujać w obłokach, jestem dorosłym dzieckiem, trochę nerwowym, trochę naiwnym, trochę głupiutkim, ale słodkim i uroczym. Utożsamiam się od dłuższego czasu z...pandą (szkoda, że nie ma tu emotikonek pandy - albo i dobrze, bo bym Was nimi tu zalała)

Jestem leniwa odkąd siedzę w domu i fajnie by się było tak poturlać i nic nie robić jak pandy

Wielbię koreańskie dramy, anime, gry otome na telefonie. Lubię robić zdjęcia, choć mniej ich robię niż kiedyś. Za to robię ich dużo grając w simsy.
Ok. Wystarczy