Kropeś Ty ich na siłę do tej kręgielni zaciągnęłaś, bo po minach na pierwszej focie to raczej zadowolenia nie widać

Nie wspominając,że Gabi chciała na basen, Monika coś zepsuła, Dels jak zwykle śpi i nawet nie chce mu się kuli ruszyć

,za to jak zaczyna to bardziej uderzenie w tenisie przypomina niż rzut kulą. Cayrees chyba się rzęsa zagięła, i proszę bardzo mamy rzuty w koszu, poza oczywiście Bobikiem, bo tu widać zamiłowanie do piłki nożnej. Prawie na koniec wszyscy chcą wyjść a Kropeś na znak protestu leży jak długa krzycząc ja zostaję siłą mnie nie wycianiecie
Pociąg jest super, widzę,że wyposażony technicznie, Andree mógł przynajmniej 5 goli w 9 minut Lewandowskiego obejrzeć na yt w momencie kiedy wszyscy udawali,że czytają. Poprawka prawie wszyscy, gdyż Gabi działała coś ze swoim profilem na portalu społecznościowym. Skończyło się tym ,że Wszyscy opuścili pociąg aby oddac dzielnemu kibicowaniu rozgrywki szachowej. Jak dobrze poznaję ten styl uczesania to Delsik raczej wygra, bo niejednokrotnie byłam świadkiem jak mi simów w mojej grze oszukiwał
Metro w przestworzach bombowe, barman robi drinki miodzio, mam nadzieje,że tym razem bez zacieszacza

Nie do końca jestem przekonana czy parówki z ogniska to dobre rozwiązanie
Ostatni pociąg rewelacyjny i proszę bardzo panowie grzecznie śpią a dziewczątki bąbelki puszczają, nie chce nic mówić , ale Agusia to chyba nawet nosem je wciąguje

Nie wiem jak Tyś to zrobiła,że z trzech babeczek w wodzie, wyszły Ci dwie i Dels z Andrzejem
Super prace i świetne fotki