Ostatecznie wraz z nadejściem nowej ery technologicznej (AI), powracają z naciskiem na wirtualny wizerunek czyli klipy z ich udziałem tworzone w przyszłości niekoniecznie tylko za pomocą gry The Sims4 a z powodu tego zupełnie nowego rozdania, postanowiłem kontynuowac ich przygody w muzycznym świecie także nowym symbolicznym otwarciem czyli tym właśnie tematem. Poprzedni temat skręcił trochę w stronę muzyki instrumentalnej i nieco odleciał od zwmysłu ale jakby ktoś miał ochote może zajrzeć i TU .Równolegle z tym tematem, możecie śledzić KOMIKS , który powinien już niebawem zacząć nadążać za biezącymi wydarzeniami w muzycznym życiu zespołu
jak dowiecie się niebawem z kontynuacji komiksu, skad odrobinę się zmienił.
Red Chips Music to obecnie;
Rebeca Faria - entuzjastyczna i uzdolniona autorka tekstów i wokalistka zespołu, dla fanów i przyjaciół znana także jako "Rebi.
Michael Hogar, charyzmatyczny założyciel grupy z charakterystycznym irokezem, multiinstrumentalista, najszczęśliwszy z gitarą elektryczną w rękach.
Hugo Kowal - energiczny klawiszowiec o polskich korzeniach, lubujący się w kapeluszach i innych wymyślnych nakryciach głowy. Autor muzyki do niektóych utworów, sporadycznie wokalista.
Poniżej nowy klip, w którym znalazło się trochę naszym simowych ludzików z forum
To także przedsmak nowej płytki, która jeszcze powstaje. Wszystko finalnie znajdzie się na kanale YT oraz na powstającej stronie projektu.
Dla odświeżenia krótkiej historii pod nowym wizualem , wstawię tez pierwszy start klip, jeszcze pod nazwą Blue Wolves.

Dajcie przy okazji znać, czy itwierają wam się foty bez problemu (sa większe ale linkowane więc ciekaw jestem jak to zadziała).