Dom podzielony jest jakby na dwie części, gościnną i rodzinną. W skład pierwszej możemy zaliczyć kuchnię , jadalnię i salon oraz taki mini kącik grillowy, które je jakby oddziela.
W rodzinnej są dwa pokoje dla dzieci, łazienka, i holl do rozwijania różnych umiejętności. Mamy tam też wejście do piwnicy z basenem i salą ćwiczeń.
Pietro jest do dyspozycji rodziców - salonik, łazienka i sypialnia.
Na zewnątrz mają do dyspozycji staw, lodowisko gorące źródełko (onsen), i inne obiekty do zabawy.
Zapraszam do oglądania.

Piętro Piwnica Link do Galerii https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... EC70211833
Muszę się jeszcze przyznać, że popełniłam gafę, bo pomimo testowania parceli przed wysłaniem do Galerii, okazało się, że jest tam błąd. Wykryłam go dopiero, gdy pograłam w tym domku moją rodzinką, otóż piec nie działał tak jak powinien. Można było na nim gotować, ale wszystkie potrawy wymagające użycia piekarnika nie były dostępne. Sim mieszał składniki, a potem machał łapkami i odchodził. Dziwny błąd, i na początku myślałam, że parcela ma jakiś bug, ale w końcu odkryłam, że winowajcą jest kwietnik umieszczony w blacie wyspy kuchennej, więc trzeba go wywalić.