Najpierw sie bede kajać , obiecalam ze napisze koment zaraz jak wkleisz zdjecia poczym polazłam na budowe i jak z niej wylazłam to padlam, bo była 5 nad ranem. A nastepnego dnia zapomniałam o tym na śmierć w wirze zajęć.
Modernik jest śliczy ! Cudownie skomponowana bryła idealnie wywazona we wspaniałych kolorach i super też modern otoczeniem. Wnetrza gdybym nie wiedziała ze to baza game w to bym nie rozpoznała choc powinnam, bo te elementy znam na pamięć.Idealnie dobrana kolorystycznie podloga pieknie kontrastuje z kamieniem i pomaranczowymi scianami. Sypialnia cudna! Podobnie salonik, a kuchnia wymiata! Modern wszystko do bólu i pieknie dobrany.
Tu objawienie na mnie splyneło. Troche za pózno bo chate skonczylam ale zapamietam na przyszłosć. To nawet lepiej wyglada jesli całosc jest w jednolitej kolorystyce i podobnych fakturach scian! Wcale nie musi byc sypialnia w innej kolorystyce niz salonik na przyklad!
Super podratowałas ten kominek - nawet nie wiem, co tam na gore wsadziałaś. Jak zobaczylem pokoj dziecinny to padłam - kipi energią. Od razu mi sie Aericoiowy Euron skojarzył - ten by tu sie czuł cudnie z tym czerwonym diablem.
Przerobka dziecinnych mini szafeczek na szafki na buty normalnie mnie zabiła. Dla mnie mistrzostwo świata. Wyszlo na to, ze jak masz mniej kolorów, mebelków i ozdóbek do dyspozycji to wspinasz sie na szczyt kreatywnosci i cudownie komponujesz te niewielka ilosc jaką masz do dyspozycji.
Wspaniala genialna i pomysłowa praca! I to masz ten koment od rzemieslnika bazy game ktory sobie własnie obejrzał prace artysty i doznal paru objawien

Ach dodam
@Ktosik wolanie bo w zyciu nie zobaczysz ze Ci skomentowalam przy istniejacym na forum na dzis parciu wprawdzie nie na szklo, ale na to aby to wlasny ukochany temat byl na gorze i widziany. XD .
Jeden z powodów ze to mi umknęło