Wielkość parceli: 50 x 40
Koszt : 252 993
DOWNLOAD
Zazwyczaj po wyjściu nowego dodatku buduję nowy dom, nie lubię grać w tych gotowcach od EA. Dodatek „Zostań gwiazdą”, skusił mnie i moją simeczkę, by wspinać się po szczeblach sławy. Zaplanowałam dla niej karierę aktorską, lecz ułatwiłam raczkującej gwiazdeczce życie w tym świecie „rekinów medialnych”. Dostała na dobry początek kasę i dom „Star”.
Nie jest przecież regułą, że wpierw trzeba być sławnym, a dopiero potem bogatym.

„Star” to właściwie dom dla singla, a większość pomieszczeń przeznaczona jest do imprezowania, wszak trzeba poznać współpracowników, reżysera, zapraszać VIP-ów i urządzać przyjęcia dla fanów. Tak więc na parterze mieści się kuchnia z jadalnią, salonik telewizyjny, gościnna sypialnia i łazienka. Na piętrze mamy drugi salon, a reszta pomieszczeń to prywatna strefa gwiazdy, gdzie znajduje się garderoba z wszelkimi potrzebnymi gadżetami, łazienka z sauną, oraz sypialnia z kosmicznym łóżkiem. Nie nastawiałam się na założenie rodzinki, dlatego dom nie posiada pokoju dziecięcego. Jednak gdyby po drodze na szczyty sławy przytrafiła się jej jakaś romantyczna przygoda, to można sypialnię na dole przerobić na pokoik dla dziecka.

Parter
Piętro
Rzuty
Przy okazji chciałam wszystkim podziękować za miłe komentarze w Galerii