Plusy w skrócie:
-Świat jest nieco większy niż ten z wampirów i podobnie do niego całkiem otwarty więc to może sprawiać frajdę, wykompiemy się, złowimy rybkę i zawyjemy na szczycie góry.
-CAS jest wzbogacony ,można malować swojego simozwierzaka tak jak psa lub kota (osobiście próbowałem zrobić wilko-pandę ale średnio to wyszło :O )
-Tryb budowy: Klimat post-industrialny może się podobać jako odmiana od kolorowych obiektów z większości dodatków. W debugu znajdziemy dźwig i trochę innych ciekawostek Stare fabryki, cegła, wysypiska... no właśnie, tu przechodzimy
do minusów;
Minusy w skrócie:
-Znów poskąpiono miejsc do budowy; Otoczenie zawiera pięć parceli choć przy swojej wielkości mogłoby zawierać ich choćby siedem.
-Wspomniane śmieci w wielu miejscach są nieusuwalne i nie interaktywne (jak w innych otoczeniach) co niestety psuje ogólne wrażenie mimo, że ostatecznie da się zrozumieć ten
zamysł w kontekście opuszczonego fabrycznego miasta.
-Mało tekstur, rekolorów. Przydałby się w EA ktoś z wyobraźnią umiejący wyobrazić sobie tekstury i kolory używane najczęściej przez graczy do budowy tak by np.ciekawe okienka bez
szyb z tego pakietu łatwiej wkomponować w większa ilość "malowań ściany" choćby w cegle.
-Stosunkowo mało interkacji ze światem; mamy tu jedna unikatowa paprotkę do zebrania, żaby i rybki oraz na szczęście popływamy w jeziorku ale przydałoby się coś więcej jak drzewo
w wampirzym paku. Można odniesc wrażenie , że nie wykorzystano w pełni potencjału tego otoczenia. Szczyt góry aż prosi się o edytowalna parcelę, sprawiło by to frajde graczom no
ale...

Neutralnie: Same wilkołaki ,słodkie jak postacie z bajki raczej pasują stylistycznie do tej gry (Właściwie wilkołaczyca w sukience wygląda jak Lisiczka Chytraska z pewnej starej bajki

Moje bajdurzenie o tym paku na filmie poniżej:
Podsumowanie: Moja ocena to 7/10 lub dokładniej powiedzmy, 6.5/10 czyli nie jest źle (lub przywykłem do braku efektu wow w większości DLC do tej gry) Zyskujemy troche obiektów i otoczenie oraz postacie, które można dla odmiany wykorzystać do np. zabawy w świat nieco bardziej fantasy ale jak to zwykle przy Czwórce bywa, mogłoby być trochę więcej opcji czy parceli. Da się odnieść wrażenie, że twórcom tej gry brakuje trochę tej dawnej pasji lub wyobraźni czyli pomysł dobry ale wykonanie zwyczajowo następuje w pośpiechu "na kolanie".