W czas gdy na forum nie byłam aktywna czasem do robota zabierałam komputer i gdy nie było wezwań a wszystko co miała zrobic zrobiłam to grałam w simsy

Zapraszam do czytania co tam sie u nich podziało (na niektóre sprawy wpływ mieli koledzy i koleżanki z pracy

Przeprowadzka i remont
Tak a mówiłam, że już nigdy nie zmienią miejsce mieszkania... ale gdy na filmiku na Youtube zobaczyłam ta parcela to nie miała wyboru

Prawie identyczny widok miałam przez całe swoje życie z mojego pokoju we Włochy, dokładnie dwa pomosty przy, których ludzie cumowali swoje jacht, a za nimi kolejna "wyspa" (z mojego dom dało sie przejść brzegiem do tej wyspy przez ląd)
No i sie Fiołki spakowały (Nawet dom, fundamenty, ogród i piwnice w kieszeń wzieli

I taki sposób ich dom teraz wygląda tak :
Piwnica jak widać jest w celu takim by były tam niektóra kolekcje, maszyna do Sixam i klonująca (Arek przez chwile pracował jak naukowiec) jest tam to stanowisko do gotowanie tych potraw ze zjedzmy na mieście i barek dla Arek. Z nowość w ogród to kino domowe, ogród ze wszystkie rośliny (szczepiłam warzywa do warzywa, zioła do ziół itd. a wyglądało to tak

W ogród jest bardzo duża Malw, czyli i w realne życie i w simysy moje ukochane kwiaty (w własny ogród dużo ich jest

DOKŁADNY OPIS ICH DOM POJAWI SIĘ MAM NADZIEJĘ ŻE W TEN WEEKEND
Nowy członek rodziny? Czemu nie!
U Fiołki dokładnie 1 maja (z powodu nudów w robocie i propozycja kolegi z którym byłam w zespół) pojawił sie nowy domownik, a w zasada domowniczka

Zoya to adoptowana kotka ze schroniska, z cechy rozrywkowa,ciekawska,złośliwa, na szczęście jej złość jakoś mocno sie nie ujawnia, natomiast chyba jej ulubiony domownik to Lorek, bardzo szybko łapie po nim zwyczaje pilnowania lodówka, spanie przy kominek i no właśnie ...

Z większych zmiany to tyle ( oczywiście pomijałam podpalenie Antek, jego spadnięcie z 5 na 3 w szkoła, próby podrywu...dość bardzo nieskuteczne, potrójna ucieczka Digiego, gdyby nie wyłączenie gdy bez zapisania śmierć Kasi przez próbe naprawy telewizora i wieele innych akcja

Jeśli macie propozycje co mogli by zrobić to piszcie, od razu mówie, że pakietu przygoda w drzungla (ten pakiet to jakiś łamacz języka

Na dziś to tyle i jak zawsze u mnie, na koniec troche zdjęć, buziaki