@Katel - polecam Basementala. Niech się dziewczyna odkuje sadząc marychę

Albo pędząc...hmm wino w piwniczce.
Miałam na początku mnóstwo radochy z tego, że moje Simy paliły cygara, papierosy w kilku gatunkach, w tym.. heh - simlborro, siały Cannabis indica i nie tylko... Nie wiedziałam, że marychę po zebraniu należy ususzyć... Hehehe - błędy początkującego...niegrzecznego Sima.
Moje SImy nie rozprowadzają żadnych "produktów", nie wymuszają haraczu ani nie tworzą gangów ( a można). Dilera NPC też nie ma w mojej grze, Bo to trzeba sobie ręcznie ustawiać - gra pyta na początku używania moda o te rzeczy.
Potrzebne nasiona i gotowe produkty wyświetlają się w menu stoiska z płodami rolnymi. Reszta - w trybie budowania/kupowania.
Mam naprawdę dużo zabawy z tym. Nigdy nie paliłam - a chciałam! Ćpać też nie umiem (wszystko przede mną - podobno po siedemdziesiątce można szaleć bezkarnie

) Link do basementala masz w linkowni - do niego jest polskie tłumaczenie. Tak zresztą jak i do pozostałych niegrzecznych modów.
Teraz wypróbowuję innego moda którego plecała Perci - niech moje Simy też trochę pochorują, żeby było sprawiedliwie! Ale nie mogłabym chyba kazać im cierpieć, ani skazać np na "carcinoma mammae"