Brak akademika w Britechester

Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie :19-slightly-smiling-face:
Rumi
Roznosiciel kawy

Brak akademika w Britechester

Post autor: Rumi » środa 02 lip 2025, 17:38

Jakieś 3 dni temu podczas grania w simsy po zakończeniu 2 semestru nauki na uniwersytecie nie mogłam się zapisać do tego samego akademika na kolejny semestr, była tylko opcja wybrania domu akademickiego. Próbowałam naprawiać gre, zrobić innego sima i spróbować jeszcze raz się zapisać, niestety ciągle jest to samo. Na drugim uniwersytecie nie ma tego problemu. Oczywiście próbowałam też się zapisać przed komputer, skrzynkę pocztą i kody, nic nie działa. Macie na to jakiś pomysł?

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » środa 02 lip 2025, 20:08

Takie błędy generuje gra, gdy masz niezaktualizowane modyfikacje. Jeśli masz jakieś cc (odzież, genetykę, włosy lub modyfikacje rodzaju UI Cheats czy mc commander i inne to wiedz, że to one są powodem najczęstszym problemów z grą. Uruchom grę BEZ folderu Mods (wyciągnij z Dokumenty?EA?TS4 na pulpit oraz usuń pliki pamięci - localthumb.cache i texturecache - bez obawy - gra je sobie sama odtworzy. Wejdź do tego uczącego sięsima i sprawdź, czy nadal ten problem występuje. Jeśli nie - to musisz wymienić mody i modyfikacje na takie, które są zaktualizowane.
Origin ID: Aschantka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tablica codzienna - coś jakby aktywność...”