Co prawda mam go w grze ale jeszcze nie kupowałem,dzięki za info @FredraFredra pisze: ↑czwartek 20 gru 2018, 19:34Uwaga!
Głośnik z najnowszej aktualizacji jest zepsuty! Nie używajcie, nie kupujcie nawet!
Powoduje poważny błąd, który uniemożliwia wczytanie parceli
http://simscommunity.info/2018/12/20/th ... o1ip1NvP98
Tablica codzienna
- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Re: Tablica codzienna
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Mozesz go juz spokojnie kupic Pablo
Naprawili to ostatna aktualka błyskawicznie i juz jest OK. A przy okazji spakowany prezencik czeka abyś go odebrał XD
Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich

Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kochani! Już za godzinkę powitamy Nowy Rok! Życzę Wam, aby był wspaniały - przyniósł wiele zmian - oczywiście tych dobrych! Życzę Wam spokoju i małych radości - tych drobiazgów, z których składa się nasza codzienność. Zdrowia też Wam życzę - ale jeszcze bardziej - szczęścia. (Ci, co na Titanicu płynęli - zapewne w większości byli zdrowi
)

DOSIEGO ROKU!!!
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
W Nowym Roku życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia, spokoju każdego dnia, miłości najbliższy osób, wiary w to, że jak się bardzo czegoś pragnie, to prędzej czy później można to osiągnąć oraz nadziei na lepsze jutro.
https://www.jacquielawson.com/sendcard/ ... pmode=init
https://www.jacquielawson.com/sendcard/ ... pmode=init
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@Ktosik Gratki Gabi za Maxisa dla Twojego najnowszego wspaniałego modernu dla gwiazdy
Absolutnie zaslużony ten Maxis. Wiedziałam ze cos pichcisz ale nie spodziwalam sie az tak wspaniałego efektu!

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Pięknie dziękuje za gratki, ale to dzięki nominacji Eli, Maxis sprawił mi uroczą noworoczną niespodziankę.
Kochani serdecznie dziękuję również za Wasze wszystkie życzenia, ja też życzę Wam samych radosnych i szczęśliwych dni, obfitujących w miłe niespodzianki, a przede wszystkim dobrego zdrowia!

Kochani serdecznie dziękuję również za Wasze wszystkie życzenia, ja też życzę Wam samych radosnych i szczęśliwych dni, obfitujących w miłe niespodzianki, a przede wszystkim dobrego zdrowia!

- Pablo
- Redaktor
Specjalnie dla Eli,chciała zobaczyć sima Pawła jak wygląda w grze:

Dels tak wyglądają moje domy budowane w grze,czyli (klockowy) domek sima Pawła:
A przy okazji sama Bobi może zobaczyć wnętrze kuchni w domu Pawła(zapomniałem podnieść ściany do fotki). Bo złożyłem zamówienie na projekt nowej kuchni 
Ostatnio zmieniony piątek 04 sty 2019, 22:27 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja sie grzecznie pytam, czemu tylko Ela może oglądać tego gołego sima Pawła ?
Też sobie popatrzę.

Też sobie popatrzę.

- Pablo
- Redaktor
A patrz sobie do woli Gabi(jak chcesz to wyślę tobie spory album nagich zdjęć Pawcia bo uwielbia chodzić nago po domu) i naciesz oczy tym widokiem
Ale to właśnie Ela jako pierwsza poprosiła o mojego sima.

Haha, już nacieszyłam.
Paweł, co za dużo to niezdrowo. 

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Nie taki znowu "klockowy" ten dom, łądna bryła, ganek na wejściu, klasyka sama w sobie, tylko zmieniłbym teksture cześci nad gankiem na cos lżejszego niż kamień np drewno ostatecznie cegłę lub neutralnie - farbę/kolor by nie było wrażenia takiego, że coś ciężkiego utrzymuja skromne drewniane "nóżki" i ogrodzenie całości na mniej nowoczesne ale całość prezentuje się i tak bardzo dobrze, prosto w miare realistycznie. Uwierz w talent i działaj 

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Gabi ma rację, zdjęcie zostało udostępnione i teraz każdy może napatrzeć się do woli
Skoro miało być jedynie dla Eli, trzeba było wysłać je na priva
Co do projektu kuchni, to z uwagi na długą listę klientów i ograniczony czas pracy mojego biura, czas oczekiwania może się znacznie wydłużyć
.

Co do projektu kuchni, to z uwagi na długą listę klientów i ograniczony czas pracy mojego biura, czas oczekiwania może się znacznie wydłużyć

- Pablo
- Redaktor
Nie ma sprawy Bobi,mogę poczekać 
Delsiku a co sądzisz o nowym domu sima Pawła: A dla pozostałych użytkowników forum prezentuję moją nową lecznicę dla zwierzaków,jest dostępna w galerii:

Delsiku a co sądzisz o nowym domu sima Pawła: A dla pozostałych użytkowników forum prezentuję moją nową lecznicę dla zwierzaków,jest dostępna w galerii: