Postanowiłam, że wybuduje dom rodzine Weasly, zaraz po hogwarcie moja ulubiona budowla z tej seria. Pojęcia nie mam ile go budowałam bo robiłam to na dyżurach a wiadomo jak to bywa, porobisz coś 5 minut...wezwanie i tak w kółko. Też nie zawsze brałam na dyżury laptopa a w domu o tym zapominałam.
Bardziej efektowne byłoby gdybym wyjechała z całym Hogwartem ale pamiętajmy, że to ja, (mój charakter idealnie zdefiniowała moja mama "Gosia może przez 3 dni siedzieć nad papierami i zrobi nic, ale jak sie zaweźmie zrobi zaległości z miesiąca w 3 godziny, ale zawzięcie się zajmuje jej kolejne 3 dni" wbrew pozorom mocno mnie kocha

Co prawda mam parcela gdzie zaczełam dziergać ten zamek, ale skończe to chyba za rok, tymczasem domek Weasleyów w moim ulubionym stylu, w którym nic do siebie nie pasuje (takie budowanie wychodzi mi najlepiej ;D) powstał już w pełni i przeglądając forum nigdze nie widziałam takiej budowli (chyba, że się przeiwdziałam to mnie poprawcie) postanowiłam, że go pokaże..a co mi tam

(A i chałupka urządzona nie jest, to na kolejnych dyżurach

Budowałam głównie z pamięć, a kolory pozmieniałam dosyć mocno