Kolekcja zdjęć i obrazów (NIE CC) do swobodnego wykorzystania w grze.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Re: Kolekcja zdjęć i obrazów (NIE CC) do swobodnego wykorzystania w grze.
@kreatora Zedytowane - klikasz i pobierasz bez wchodzenia na dysk google tak jakby bezpośrednio z simtopii 

- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@SimDels
Zedytowane te jęki ponizej juz nieaktualne - nie zauwazylam tego linku wyzej XD
Tam nie ma takiej opcji . Jesli jest - ja nie potrafie tego znaleźć.
A jak jest to wytlumacz jak to zrobic jednym kliknieciem. I na co kliknac - tam sie pokazuja tylko te cztery objecty bez opcji pobrania bezposrednio - a jak klikniesz w to to Cie wynosi wlasnie do tej dyskusji o Gmailu i zadania zebys podal adres mailowy.
Ta moja amerykanska znajoma tez nie potrafila tego pobrac. Tez zarzadalo od niej potwierdzenia posiadania konta Gmaila i podanie jego adresu - co ja nieco nastawiło podejrzliwie XD
Gdyby to bylo spakowane nie byloby w ogole problemu. Klikasz i pobierasz.
Zedytowane te jęki ponizej juz nieaktualne - nie zauwazylam tego linku wyzej XD

Tam nie ma takiej opcji . Jesli jest - ja nie potrafie tego znaleźć.
A jak jest to wytlumacz jak to zrobic jednym kliknieciem. I na co kliknac - tam sie pokazuja tylko te cztery objecty bez opcji pobrania bezposrednio - a jak klikniesz w to to Cie wynosi wlasnie do tej dyskusji o Gmailu i zadania zebys podal adres mailowy.
Ta moja amerykanska znajoma tez nie potrafila tego pobrac. Tez zarzadalo od niej potwierdzenia posiadania konta Gmaila i podanie jego adresu - co ja nieco nastawiło podejrzliwie XD
Gdyby to bylo spakowane nie byloby w ogole problemu. Klikasz i pobierasz.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
@kreatora Elu klikasz i pobierasz (właśnie spakowana paczkę). Teraz bez wchodzenia na dysk google sie pobiera ale w innych przypadkach jesli najpierw wskoczy ci dysk google to pobierasz klikając zaznaczone jak na obrazku poniżej. W tym przypadku spakowany od razu ci sie pobierze bez klikania w dysku gogla i spróbuje zedytowac wiele swoich rzeczy tak by było bezpośredno też.
- Załączniki
-
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Troche cytatow od mojej amerykanskiej przyjaciolki po pobraniu tego. Ja to tez juz mam 
"Does he have more colors? Btw... they look wonderful! I am really looking forward to trying them out!
Is there a good place I can PM him to thank him rather than posting on his wall?"

"Does he have more colors? Btw... they look wonderful! I am really looking forward to trying them out!

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ