Hej! <3
Jakiś czas temu założyłam konto na YT (SimsBuild). Jak nazwa kanału wskazuje - umieszczam tam filmiki, gdzie pokazuję proces budowania (speed build) w grze The Sims 3.
Jeśli macie czas i chęć, to zajrzyjcie tam i zostawcie po sobie ślad w postaci komentarza, łapki w górę, a w najlepszym przypadku subskrypcji
Tutaj macie link do mojego najnowszego filmiku:
https://youtube.com/watch?v=-SpcajGTzAI ... =SimsBuild
A tutaj do mojej strony SimPage:
https://mypage.thesims3.com/mypage/Tusiuniuniunia
PS Dorzucam jeszcze zdjęcia z moich projektów:
Twórczość na YT
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Ach Sims3 ... Wprawdzie w Czworce budowanie jest zdecydowanie łatwiejsze i daje wiecej opcji ale jakze brak jest koła kolorów z Trójki. Niemniej malo osob wraca do Trójki na dluzej obecnie, Speed build trojki nie zbierze zbyt wielu fanów obecnie obawiam się.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Zbierze zbierze, bo ja oglądam filmiki z trójki i cały czas jak wiesz gram aktywnie trójeczką Pooglądam sobie więc polecane przez @simsbuild filmiki. Dziś jednak czekam z niecierpliwością na ten zapowiadany na żywo "przeciek" oficjalny dotyczący nowości w Dzień w SPA
Simsbuild - bardzo proszę przedstaw się jakoś w kąciku zapoznawczym, bo trudno cię nazywać simsbuildem Chyba że jakiś nowy nick wymyślisz
Simsbuild - bardzo proszę przedstaw się jakoś w kąciku zapoznawczym, bo trudno cię nazywać simsbuildem Chyba że jakiś nowy nick wymyślisz
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Gdyby działał mi prawidłowo edytor tworzenia światów (chyba ogólnie zepsuty jesli ktos ma aktualna gre i jesli EA nadal nie zajarzyło, że jest upsuty bo może coś się w tej materii zmieniło) to nadal wałkowałbym Trójke genialna jeśli chodzi o tworzenie własnego "uniwersum" nawet mimo, że czwóka troche rozleniwiła dając łatwiejsze narzędzia budowania (i przy okazji mocno ograniczone pole do zabawy w przekształcanie świata). Lubię speedbuildy z budowania w grze, fajnie działasz chętnie poobserwuję i też mam nadzieje, że podziałasz przy okazji trochę na forum