W realnym życiu mieszkam w czteropiętrowym bloku, który powstał w czasach kiedy obowiązywał system wielkopłytowego budownictwa mieszkaniowego. Kiedy otrzymałam to mieszkanie byłam przeszczęśliwa ...chociaż w głębi duszy marzył mi się malutki domek.
Być może dlatego dla swoich podopiecznych zaprojektowałam domek, który cechuje spokojne i miłe sąsiedztwo, cisza oraz przydomowy ogródek czyli wszystko to co potrzebujemy do szczęścia.
Oto "Malwa":
Wirtualnie pozdrawiam Wszystkich simsomaniaków i z góry dziękuję za odwiedziny moich Fuszerek.
Malwa
Jest super, taki bardzo swojski przytulasty. Z przyjemnością oglądam Twoje domki bo zawsze zauważę jakiś nowy dodatek .
Zastanawiałam się jak wchodzimy na górę i już wiem że za pomocą drabinki
Podoba mi się podział przestrzeni. jest taki czysty i wyraźny. Podobnie z zewnątrz, ogród wyszedł boski, ja do ogrodów sie nie nadaję. Pięknie wyeksponowane łóżko na podeście - dekoracje i lampy (czy są 3 rózne czy EA tak nas obdarowało ), aż zazdroszczę ...oraz kącik telewizyjny za tym parawanem z roślin. Wszystkie dodatki dobrane tak że do siebie pasują ,a ja wiem że to trudne w tej grze. Chciałabym zobaczyć kuchnię bo jest tylko widok z góry, a wydaje się ciekawa.
Zastanawiałam się jak wchodzimy na górę i już wiem że za pomocą drabinki

Podoba mi się podział przestrzeni. jest taki czysty i wyraźny. Podobnie z zewnątrz, ogród wyszedł boski, ja do ogrodów sie nie nadaję. Pięknie wyeksponowane łóżko na podeście - dekoracje i lampy (czy są 3 rózne czy EA tak nas obdarowało ), aż zazdroszczę ...oraz kącik telewizyjny za tym parawanem z roślin. Wszystkie dodatki dobrane tak że do siebie pasują ,a ja wiem że to trudne w tej grze. Chciałabym zobaczyć kuchnię bo jest tylko widok z góry, a wydaje się ciekawa.
władczyni krainy bez uczuć...
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Powtórzyc mógłbym wszystko za Kami bo rzeczywiście domek jest piękny i przytulny więc zamysł został jak sądze zrealizowany w conajmniej 100 procentach.
Podoba mi się mieszkalne poddasze, które domkowi nadaje charakter bryły oraz przemiodne wnetrza. Czytelne, przestronne a jednocześnie tak bogato urządzone. Widać ciekawą półeczkę zapewne z najnowszego katalogu "Bobi-Meble 2025"
Podesty podnoszące podłogę wydzielonych cześci wnętrza dodają świetnego klimatu i stylu. Otoczenie choć nieduże, świetnie zagospodarowane. Ludzik może tu być chyba zupełnie samowystarczalny jak się trochę postara a taki spokojny sielski domek marzeniem byłby dla nie jednego i nie tylko simowego ludzika

Podoba mi się mieszkalne poddasze, które domkowi nadaje charakter bryły oraz przemiodne wnetrza. Czytelne, przestronne a jednocześnie tak bogato urządzone. Widać ciekawą półeczkę zapewne z najnowszego katalogu "Bobi-Meble 2025"

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Bobino - bo jak cię trzasnę, to zobaczysz wszystkie gwiazdy ze sztandaru USA, a tego - wiem - mie chciałabyś oglądać. Jakie fuszerki! Od xxx czasu budujesz śliczne przytulne domeczki, i tak czysto i schludnie urządzone, że stanowią nieosiągalny dla mnie ideał porządku!
Bardzo to lubię u ciebie i od dawna podziwiam.
Ten domeczek jest również przykładem twojej niezrównanej pomysłowości. Wykorzystujesz wszystkie możliwości gry - w tym różnicowanie za pomocą podestów. A jak bardzo jest to trudna zabawa - sama się przekonałam, gdy wiele razy przy nieuważnym pociągnięciu wszystko mi się rozsypywało.
I widzę, że zapanowała tu prawdziwa kwiatowa mania na nazywanie domków
Bardzo to lubię u ciebie i od dawna podziwiam.
Ten domeczek jest również przykładem twojej niezrównanej pomysłowości. Wykorzystujesz wszystkie możliwości gry - w tym różnicowanie za pomocą podestów. A jak bardzo jest to trudna zabawa - sama się przekonałam, gdy wiele razy przy nieuważnym pociągnięciu wszystko mi się rozsypywało.
I widzę, że zapanowała tu prawdziwa kwiatowa mania na nazywanie domków

- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Super domek z uroczym ogródkiem! Tyle zieleni, że aż chciałoby się tam zamieszkać.
Bryła ciekawa z oryginalnym poddaszem i przytulnym gankiem, a do tego zaciszny taras z grillem. Domek jest nieduży, ale wnętrze bardzo pomysłowo podzielone na strefy przeszkleniami i roślinnymi parawanami. A na poddaszu zielony i wygodny pokój dla nastoletniego dzieciaka. Naprawdę, ślicznie się ten domek prezentuje, to przemyślana praca i byłabym bardzo zadowolona, gdybym miała takie kreatywne pomysły jak Ty, jeśli chodzi o budowę i meblowanie.

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)