Efekty niemocy twórczej.

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Efekty niemocy twórczej.

Post autor: bobas52 » poniedziałek 13 kwie 2026, 19:33

Nie są to wybitne dzieła budowlane, mimo to od czasu do czasu coś tam sobie dłubię.

Przedstawiam domki, które powstały na potrzeby moich ludzików. Zrobiła po jednym zdjęciu od frontu, bo na więcej nie starczyło mi sił witalnych :71-face-medical-mask:

nowe wytwory 1.jpg

Pozdrawiam poświątecznie zagrypiona i chusteczką przy nosie :71-face-medical-mask: . Trzymajcie się i dbajcie o zdrowie. :14-face-throwing-a-kiss:

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » poniedziałek 13 kwie 2026, 20:10

Bobinko, przede wszystkim zdrówka ci życzę. A właściwie to nie powinno się zdrabniać (podobno) i życzyć zdrówka zamiast zdrowia, pieniążków zamiast pieniędzy, etc... Nie wiem, czym jest to podyktowane, ale na wszelki wypadek zdrowia też ci życzę! Wracaj czemprędzej na forum, bo smutno mi samej! Perci też gdzieś przepadła, nie wspominaąc o Delsie, któremu przecież tylko padła gra, a nie komputer cały - jak Sławkowi :( Więc mu natrę uszu, jak już się tu wreszcie objawi!

Anyway - domki masz trzy, i masz się czym pochwalić, bo wszystkie trzy są bardzo ładne, takie "od serca"
Natomiast ja nie mam wcale! Tzn nie buduję, bo nie mam weny... Pobrałam jakąś chałupinę z internetu i zagoniłam tam mojego SIma do szlifowania kryształów, chcąc odrobić "straty" spowodowane padnięciem zapisu.

Próbuję po wyglądzie okolicy dociec, gdzie postawiłaś swoje domki i za nic nie mogę zlokalizować tych widoków. Jakby punkt Gibbi/łamane przez Henford of Bagley? W każdym razie okolica ładna, jasna i słoneczna! Przynajmniej u SImów.
Edytowałam, by odszczekać, że u nas nie ma pogody ładnej. Wreszcie jesty - objawiła się w całej okazałości :P

Napisz Bożenko kilka słów o tym, co porabiają twoje Simy. Wiem, (widzę czasami), że grasz... To uszczknij nam rąbka tajemnicy :)
Moje Simy rozrabiają i to bardzo. Aż wstydzę się przyznać, co im musiałam zrobić, żeby utemperować nieco. Ale jak już zbiorę siły i wena mnie najdzie, to opiszę - ale w swoim kąciku, co by twojego nie zaśmiecać!

Wracaj na forum do nas, dość tego chorowania! Brakuje mi twoich historyjek, domków, a przede wszystkim świetnych Simów.

.

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Post autor: Kamelia » wtorek 14 kwie 2026, 16:22

Fajne są , maluszki lubię najbardziej, sprawiają mi ogromna przyjemność. Chyba ten pierwszy podobają mi się najbardziej. Ma taką delikatna konstrukcje i nowoczesne dodatki, ale i trochę klasyki. I ja sie obijam , ale zwalam to na aure i poprzednią długą zimę
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » sobota 18 kwie 2026, 11:48

Śliczne domki! :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo: Każdy inny i każdy z takim naturalnym, ładnym otoczeniem w postaci ogródka. Te otoczenia bardzo mi się podobają, bo one nie są jak spod ręki profesjonalnego ogrodnika, tylko takie swojskie, zwykłe, tworzone z czasem w trakcie zamieszkiwania, gdzie każdy kolejny element, każda doniczka z kwiatem czy rośliną dokładana jest z potrzeby serca. Najbardziej podoba mi się ostatni z domków. :) Bobi, dużo zdrówka, nie dawaj się wirusom, a tym co już się pojawiły powiedz: "pa pa".

Alu, nie przepadłam, proza życia mnie dopadła, ale pomału ogarniam! :14-face-throwing-a-kiss:
W tobie okruch jakiś
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: Dels

Post autor: SimDels » poniedziałek 20 kwie 2026, 22:52

Maluszki są bardzo urokliwe ale ten pośrodku jak dla mnie jest genialny. Fajnie wkomponowany tarasik w poddasze i dach. Pierwszy kojarzy mi siejak jakis mały modernik może z Włoch? A ostatni ma fajną półokrągło werandę ciekawie komponująca się z poddaszami /szczytami. Pozwól zatem, że wejdę w ostrą polemikę; zdecydowanie nie widze tu żądnej niemocy twóczej :) A jesli o zdrowie chodzi to z tejże niemocy wychodżże jak najchyżej <3
Więcej moich chałupek tu na forum oraz na SDW i BSR.
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » wtorek 21 kwie 2026, 15:22

Dziękuję za ciepłe przyjęcie "maluszków" oraz za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss: .

Odpowiadając na pytanie Alutki, pierwsze dwa maluszki postawiłam w Windenburgu a ostatni zasilił Oazę. Chwilowo nie zdecydowałam się na zakup ostatnich pięciu dodatków... możne nabędę je, jak ich cena znacząco spadnie... i pomyśleć, że kiedyś kupowałam je w przedsprzedaży :? .

Moja simowa rodzinka powiększyła się o :

1. Reda, który czaruje (skutecznie syna Jace) :D .
Red.jpg

2. Gamou, pierwowzorem jest model, który obecnie gra o kryształową kulę w Tańcu z gwiazdami :D .
Gamou.jpg

3. Agent z serialu NCIS - Leroy Jethro Gibbs :D

Jethro Gibbs.jpg

Jak przystało na dobrze ułożonych mężczyzn zdobywają umiejętności, poznają simową społeczność i próbują znaleźć drugą polówkę :D ... czyli wiodą nudne, ustabilizowane życie :lol:

Jeszcze raz dziękuję i serdecznie wszystkich pozdrawiam wirtualnie przytulając.

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz

Post autor: Alibali » środa 22 kwie 2026, 16:12

No no - po tego Jethro to się zaraz udam do twojego kącika w galerii. Niech i u mnie zapanuje prawo i porządek :) I będę miała na kim oko zawiesić, bo mój ostatni twór to wygląda jak skrzyżowanie Azji Tuhajbejowicza z Kamasem :P

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » czwartek 23 kwie 2026, 20:21

Bobi, świetni Simowie, jest na kim oko zawiesić! :) O, i widzę, że powtórzyłam słowa Ali, dopiero teraz doczytałam jej wpis. :) Ciekawi mnie, co to za figura, ćwiczenie, którą robi Simka na drugim zdjęciu, jakoś tego nie kojarzę, może doszło z którąś aktualizacją? Bo wygląda ciekawie i zabawnie, szczególnie na ulicy.
W tobie okruch jakiś
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...

Awatar użytkownika
SimsoweAnime
Redaktor
Origin ID: SimsoweAnime

Post autor: SimsoweAnime » wtorek 05 maja 2026, 20:03

Bobinko super domki! Każdy ma coś podobnego w sobie, widać że jedna osoba budowa i są fantastyczne! :21-grinning-face-star-eyes:

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: Dels

Post autor: SimDels » wtorek 05 maja 2026, 22:26

Twoje ludziki jak zawsze genialne ale nie byłabyś sobą gdybyś nie przemyciłą czegoś zabawnego, przygotowania do Tańca z Simami (edycja pierwsza) strasznie mnie rozbawiły zwłąszcza , że odbywają się ot tak na ulicy :D
Więcej moich chałupek tu na forum oraz na SDW i BSR.
Dobrej zabawy!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Fuszerki Bobi”